پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۴۵۰۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳
:رسول دانیال زاده نمین اهل اردبیل، سلطان فولاد ایران و مالک برج های لوکس روما رزیدنس و فلورا کامرانیه تهران و یکی از ابر بدهکاران نظام بانکی کشور است که توانسته تسهیلات کم بهره فراوان را از شعب بانک ملت و ملی داخل و خارج از کشور به چنگ آورده و با پرداخت رشوه به مدیران بانکی به خصوص حسین فریدون (برادر رئیس جمهور)، ثروت هنگفتی کسب کند.

شعار سال:رسول دانیال زاده نمین اهل اردبیل، سلطان فولاد ایران و مالک برج های لوکس روما رزیدنس و فلورا کامرانیه تهران و یکی از ابر بدهکاران نظام بانکی کشور است که توانسته تسهیلات کم بهره فراوان را از شعب بانک ملت و ملی داخل و خارج از کشور به چنگ آورده و با پرداخت رشوه به مدیران بانکی به خصوص حسین فریدون (برادر رئیس جمهور)، ثروت هنگفتی کسب کند. او دو پسر به نام امید رضا و اسرافیل و دو دختر به نام آرزو و آزاده دارد که همگی، عضو هیات مدیره شرکت های اقماری دانیال زاده به نام: شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین، شرکت کارخانجات نورد و لوله سمنان، شرکت لوله گالوانیزه ماهان سمنان، شرکت مجتمع فولاد گیلان، شرکت فولاد کاویان هستند. رسول دنیال زاده نمین، پدر عروس حسن روحانی نیست و هیچ ارتباط سببی یا نسبی با کامبیز مهدی زاده فرساد، داماد رئیس جمهور نداشته و همکاری سید محمد هادی رضوی (داماد محکومی وزیر تعاون) نیست.

آقای دانیال زاده با همکاری شماری از پزشکان و مهندسان تجهیزات پزشکی، ۲ شرکت به نام طب و توسعه تپش و توسعه طب قلب تاسیس کرده و در زمینه صنعت سلامت کشور که از صنایع پر سود ایران عصر ۱۴۰۰ به شمار می رود، فعالیت دارد. خبرها از متواری شدن او از کشور در ماه های اخیر گزارش می دهد که گویا وی مسیر خاوری را در پیش گرفته است.

رسول دانیال زاده (سلطان فولاد ایران)، مثل: عباس ایروانی (سلطان قطعه سازی خودرو)، سید معین بارانی بهبهانی (سلطان پورشه و نساجی)، باقری درمنی (سلطان قیر و املاک)، مدلل ها (سلطان شکر)، وحید مظلومین (سلطان ارز و سکه)، اسداله عسگراولادی (سلطان خشکبار)، خاندان گرامی (سلطان واردات خودرو)، محسن احمدیان (سلطان پتروشیمی)، یک فعال کسب و کار در ایران بوده که راه و روش کاسبی را به خوبی می دانست و حوزه فعالیتش، منحصر به یک بخش خاص در اقتصاد نبود. همان طور که در اسناد این گفتار مشاهده می کنید، او در صنعت فولاد، در صنعت ساختمان سازی و صنعت واردات تجهیزات پزشکی و صنعت سلامت (با شرکت های توسعه طب قلب و طب و توسعه تپش)، فعالیت داشت.

با ما همراه باشید.

به روز رسانی شده در ۱۳۹۸/۸/۲۲

رسول دانیال زاده ملقب به «سلطان فولاد» دستگیر و به کشور بازگردانده شد

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

(متن بالا تصویر بخشی از خبر دستگیری سلطان فولاد است)

 در بیست و دوم آبان ماه سال نود و هشت ، رسول دانیال زاده در خارج از ایران بازداشت و به کشور بازگردانده شده است .


رسول دانیال زاده کیست؟

رسول دانیال زاده ، سلطان فولاد ایران، یکی از بزرگ ترین بدهکاران به شبکه بانکی کشور است که نامش در کنار مدلل ها و حسین هدایتی و بهروز ریخته گران و گروه جهانبانی به عنوان ابربدهکاران بانک سرمایه در سال ۱۳۹۷ اعلام شد.

گفته شده که قصر فرمانیه رسوال دانیال زاده ، از طریق تسهیلات کم بهره از بانک ملی و بانک ملت ساخته شده و شعبه دوبی بانک ملت نیز در اعطای تسهیلات به وی فعال بود.

رسول دانیال زاده، از دوستان حسین فریدون (برادر رئیس جمهور) است. نامش همواره در کنار نام برادر حسن روحانی دیده می شود. حسین فریدون، به جرم دریافت رشوه ۳۱۰ میلیارد ریالی و اتهامات اقتصادی، اوایل مهر ۹۸ به ۵ سال زندان و رد مال محکوم شد. در سال ۱۳۹۵، نام دانیال زاده در کنار نام حسین فریدون قرار گرفت. دانیال زاده و مالامیری، با سفارش حسین فریدون، از بانک ملت شعبه دوبی، ۴۰۰ میلیون درهم با کارمزد صفر درصد وام گرفته و آن را در بانک ملت شعبه جهان کودک تهران، سپرده گذاری کرده و سود ۲۲ درصد گرفتند.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

سخنگوی قوه قضاییه، در بهمن سال ۹۵، درباره دستگیری رسول دانیال زاده نمین گفته بود که او از بدهکاران بزرگ بانکی است و با حسین فریدون ارتباط داشت. دختر حسین فریدون در لندن و کانادا زندگی می کند و رسول دانیال زاده، یکی از مرتبطان فریدون با خارج ا زکشور بود.

رسول دانیال زاده که چندین شرکت با هیات مدیره ای همسرش و پسرش و دخترانش را اداره می کند، در پوشش تامین مواد اولیه سه کارخانه فولاد سازی خودش (فولاد گیلان، نورد و لوله سمنان و مجتمع فولاد کاویان) با LC هایی که افتتاح می کرد، ضمن جدب سهمیه ارزی، زمینه خروج ارز از کشور با صورت معامله با شرکت های صوری را نیز فراهم می کرد.

رسول دانیال زاده نمین به منظور فرار مالیاتی و پرداخت بدهی های بانکی و استهمال چند باره بدهی، به شبکه بانکی کشور رشوه می داد. تسهیلاتی که وی با رانت گرفته بود، تبدیل به املاک و مستغلات زیادی در داخل و خارج از کشور مثل شرکت گلد فیرو در امارات و شرکت ال سی اس در هامبورگ آلمان شد.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

او یکی از مجلل ترین ساختمان های ایران را به نام روما رزیدنس و و فلورا و مریم در کامرانیه و فرمانیه در اختیار دارد که صدها میلیارد تومان قیمت بازاری دارد و هم ردیف ساختمان های مجلل در باستی هیلز لواسانات است.

رسانه ها از بدهی چند هزار میلیارد تومانی دانیال زاده به شبکه بانکی کشور خبر می دهد. او میلیارد ها تومان تسهیلات از شبکه بانکی دریافت کرده و به جای تولید، صرف ساختمان سازی لوکس در مناطق مرفه شمال شهر تهران شده است. رابطه دانیال زاده و حسین فریدون، به ساختمانی در محدوده کریم خان تهران مرتبط می شد که گویا برای ستاد انتخاباتی روحانی، در نظر گرفته شده بود.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

گفته شده که رسول دانیال زاده نمین ، در خرید ملکی در سعد آباد برای همسر حسین فریدون نیز همکاری داشته است. گویا بر برگزاری مراسم تشییع مادر حسین فریدون نیز مبلغی از سوی دانیال زاده به حساب همسر خواهر حسین فریدون واریز می شود.


اسناد شرکت های رسول دانیال زاده

رسول دانیال زاده از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۷ در ده ها شرکت تجاری، تولیدی، وارداتی و صادراتی فعالیت داشته و تلاش کرده تا حوزه کسب و کار خود را از فولاد به تجارت های مختلف در حوزه ساختمان سازی و واردات گسترش دهد و حبطه فعالیت هایش، صرفا در کامرانیه و الهیه و فرمانیه تهران و ساخت برج های لاکچری در محدوده شهرداری منطقه ۱، محدود نبود و در استان گیلان و سمنان و قزوین، شرکت ها و مجمتع های تولیدی و صادراتی داشت که در این گفتار اقتصاد شهروند، شما را با شماری از فعالیت های تجاری رسول دانیال زاده آشنا می کنیم.

در این بررسی ها، شما با شرکت ها، همکاران، سرمایه های ثبت شده و آدرس برخی از شرکت های رسول دانیال زاده اشنا می شوید.


رسول دانیال زاده در شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۰۶۰ مورخ سی و یکم شهریور ماه سال هشتاد و دو، شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین (سهامی خاص) به شماره ثبت ۳۶۷۱ که از دهه هفتاد هجری شمسی فعالیت داشت، رسول دانیال زاده نمین و مسعود رزار و پری ایمانی را به عنوان عضو هیات مدیره اعلام کرد. شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین، از جمله شرکت های اقماری سلطان فولاد ایران محسوب می شود که بیش از ۲۰ سال در حوزه تولید ورق های گالوانیزه فعالیت دارد.

رسول دانیال زاده در شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین، ریاست هیات مدیره را بر عهده داشت.

 

طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۷۴۸ مورخ ششم بهمن ماه سال هشتاد و چهار، رسول دانیال زاده نمین به همراه مسعود رزاز و پری ایمانی در هیات مدیره ابقا شده و علی عیزاده گیاشی را به عنوان بازرس اصلی شرکت انتخاب کردند.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

دومین شرکتی از مجموعه شرکت های اقماری این میلیاردر فراری کشور در این گزارش اقتصادشهروند اشاره می شود، شرکت کارخانجات نورد و لوله سمنان است. شرکتی سهامی خاص به شماره ثبت ۹۱۷۳۱ که طبق روزنامه ر سمی به شماره ۱۷۲۰۰ مورخ بیست و پنجم اسفند ماه سال هشتاد و دو، رسوال دانیال زاده نمین به سمت مدیرعاملی آن اعلام می شود و همراه او، محسن هاشمی و علی اصغر گنجیان هستند که به ترتیب، ریاست هیات مدیره و نایب رئیسی هیات مدیره را عهده دار می شوند.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

تصویر روزنامه رسمی بالا نشان می دهد که رسول دانیال زاده ، خویشاوندان خود را نیز وارد فعالیت های کسب و کارش کرده است. طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۶۱۲ مورخ بیست و چهارم مرداد ماه سال هشتاد و چهار، شرکت کارخانجات نورد لوله سمنان، علی اصغر گنجیان (رئیس هیات مدیره) رسول دانیال زاده نمین (نایب رئیس هیات مدیره)، اسرافیل دانیال زاده نمین (مدیرعامل) را معرفی کرده است.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

دو سال بعد، ترکیب هیات مدیره تغییر می کند. طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۸۳۶۳ مورخ بیست و دوم اسفند ماه سال هشتاد و شش، رسول دانیال زاده نمین به سمت نایب رئیس هیات مدیره منصوب و امید رضا دانیال زاده ، مدیرعامل می شود.

رسول دانیال زاده و شرکت گالوانیزه ماهان سمنان

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

سومین شرکتی که از مجموعه فعالیت های این سوپرمیلیاردرهای فراری تهرانی ها در این گفتار اقتصاد شهروند ارائه می شود، شرکت لوله گالوانیزه ماهان سمنان (سهامی خاص) به شماره ثبت ۱۶۷۶۴۰ است. در این شرکت، اسرافیل و امید رضا، عضو هیات مدیره هستند. طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۵۵۴ مورخ هفدهم خرداد ماه سال هشتاد و چهار، شرکت لوله گاوانیزه ماهان سمنان، پسر آقای سلطان فولاد را به عنوان مدیرعامل معرفی کرد.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

طبق روزنامه رسمی به شماره ثبت ۱۷۶۲۱ مورخ سوم شهریور ماه سال هشتاد و چهار، رسوال دانیال زاده نمین ، به عنوان مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد گیان، خواستار ثبت برند FGC می شود که در عکس بالا مشاهده می کنید. این برند به ایشان تعلق دارد.

در زمانی که آگهی تقاضای ثبت علامت تجاری فوق از طریق اداره مالکیت صنعتی تهران اعلام شد، محل زندگی سلطان فولاد، خیابان پاسداران، کوهستان نهم شماره ۳۳ اعلام شد.

رسول دانیال زاده در شرکت مجتمع فولاد گیلان

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

رسول دانیال زاده ، در استان گیلان، در شرکت مجتمع فولاد این استان فعالیت داشت. این شرکت، سهامی خاص بوده و به شماره ثبت ۱۶۷۶۴۰ و شناسه ملی ۱۰۱۰۲۱۰۱۶۶۵ ثبت شده است. طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۹۷۱۴ مورخ شانزدهم آبان ماه سال نود و یک، دختر و پسران رسول دانیال زاده،‌عضو هیات مدیره می شوند:

آرزو دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
آزاده دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
رسول دانیال زاده نمین (رئیس هیات مدیره و مدیرعامل)
مرضیه محسنی (نایب رئیس هیات مدیره)

۲ دختر آقای دانیال زاده به همراه خانمی که احتمالا همسر وی محسوب می شود، اعضاء هیات مدیره این شرکت را تشکیل می دادند.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۰۳۵۰ مورخ بیست و پنجم دی ماه سال نود و سه، شرکت مجتمع فولاد گیلان، رسوال دانیال زاده نمین را به عنوان رئیس هیات مدیره، مرضیه محسنی را به عنوان نایب ریس هیات مدیره و آرزو و آزاده را به عنوان اعضای هیات مدیره ابقا کرد. بهروز عبادی خورده بلاغ که از دوستان خاندان دانیال زاده است، به عنوان بارزس علی البدل این شرکت معرفی می شود.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

ترکیب هیات مدیره برای شرکت مجتمع فولاد گیلان

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۰۶۲۰ مورخ بیست و نهم آذر ماه سال نود و چهار، همین ترکیب هیات مدیره برای شرکت مجتمع فولاد گیلان، تکرار می شود.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۱۴۲۱ مورخ هفتم مهرماه سال نود و هفت، رسول دانیال زاده نمین به عنوان رئیس هیات مدیره شرکت انتخاب می شود. مرضیه محسنی به عنوان نایب رئیس هیات مدیره و دخترانش، عضو هیات مدیره ابقا می شوند. موسسه حسابرسی اصلاح گستران امین، حسابرسی این شرکت را بر عهده می گیرد.


رسول دانیال زاده و شرکت طب و توسعه تپش

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

رسول دانیال زاده و شرکت طب و توسعه تپش! شاید برای اولین بار است که نام شما با این شرکت در حوزه پزشکی آشنا می شود. بله، سلطان فولاد ایران علاوه بر ساختمان سازی لوکس در بالا شهر پایتخت،‌ در حوزه واردات و صادارات تجهیزات پزشکی و ساخت بیمارستان نیز با شماری از پزشکان و متخصصان مهندسی پزشکی پایتخت، همکاری داشت.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۸۳۷۵ مورخ پانزدهم فروردین سال هشتاد و هفت، شرکت طب و توسعه تپش (سهامی خاص)، به شماره ثبت ۳۱۹۸۶۴ در تهران ثبت می شود. موضوع این شرکت: راه اندازی و احداق مرکز و بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق، تامین تجهیزات تخصصی پزشگی مرتبط با ارائه هر گونه خدمات بهداشتی و درمانی،‌انعقاد قرارداد با کلیه شرکت های بیمه ای، واردات و صادارات کلیه کالاهای مجاز، اخذ و اعطای نمایندگی، شرکت در مناقصات و مزایدات و اخذ وام واعتبار از کلیه بانک های کشور را شامل می شود.

مرکز اصلی این شرکت پزشکی سلطان فولاد ایران، خیابان توانیر تهران، روبروی بیمارستان دی اعلام شد. سرمایه اولیه شرکت، ۱۰ میلیون ریال و مدیران آن که از دوستان و همکاران رسول دانیال زاده هستند، به شرح زیر اعلام شد:

فرید متین (رئیس هیات مدیره )
مسعود قاسمی (نایب رئیس هیات مدیره )
محمد حسین ماندگار(عضو هیات مدیره )
رسول دانیال زاده نمین (عضو هیات مدیره)
حمید بهمن (عضو هیات مدیره و مدیرعامل )

رسوال دانیال زاده و شرکت توسعه طب قلب

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

دومین شرکت فعال در صنعت بهداشت و سلامت که رسول دانیال زاده یک سال پس از تاسیس شرکت طب و توسعه تپش تاسیس کرد، شرکت توسعه طب قلب (سهامی خاص) به شماره ثبت ۳۴۸۶۰۹ نام دارد. این شرکت، در زمینه واردات و صادارات کلیه کالا های مجاز و اعطای نمایندگی شرکت در مناقصات و مزایدات و عقد قرارداد با مراکز درمانی، فعالیت دارد.

مرکز اصلی این شرکت، به سعادت آباد رفت. جایی که پاتوق بسیاری از شرکت های اقماری متمولین پایتخت است. سرمایه این شرکت نیز ۱ میلیون تومان اعلام شد. مدیرانش به شرح زیر اعلام گردید:

مسعود قاسمی (رئیس هیات مدیره)
امید رضا دانیال زاده (نایب رئیس هیات مدیره)
رسول دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
حمید بهمن (عضو هیات مدیره و مدیرعامل)

کیان دخت توکل به عنوان بازرس اصلی این شرکت انتخاب شده بود.

برج ها و شرکت های سلطان فولاد ایران

خانواده و شخص دانیال زاده و شرکت ها و کسب و کارش

چند سال بعد از تاسیس شرکت توسعه طب قلب، طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۰۱۰۰، مورخ چهاردهم اسفند ماه سال نود و دو، حمید بهمن به عنوان مدیرعامل شرکت انتخاب می شود. امید رضا دانیال زاده ، نایب رئیس هیات مدیره می شود و سلطان فولاد ایران، عضو هیات مدیره ابقا می شود. سید نظام الدین سرکشیک نیز بازرس اصلی شرکت توسعه طب قلب معرفی شد.
همراه گرامی

 به دلیل این که پرونده این مفسد بانکی و اخلال گر نظام اقتصادی کشور در دستگاه قضا در حال پیگیری است، لذا این گفتار به محض دریافت اطلاعات جدید، به روز رسانی می شود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری اقتصاد شهروند،تاریخ انتشار:22آبان1398،کد خبر:22379،eghtesadshahrvand.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مدرس اقتصاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۶
0
1
ممنون ... بسیار جالب بود .
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین