پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۵۷۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
امام‌جمعه آستارا با بیان اینکه توزیع هرگونه احسان و نذورات در طول شب‌های قدر ممنوع بوده و در صورت مشاهده یا گزارش با افراد خاطی در چهارچوب قانون برخورد می‌شود، گفت: روحانی، هیأت‌امنا و فرمانده پایگاه مساجد مسئول نظارت و کنترل موارد بهداشتی و ساعات برنامه مساجد هستند.
امام‌جمعه آستارا با بیان اینکه مراسم شب‌های قدر امسال در پنج مکان مصلا، امام‌زادگان، مسجد جامع لوندویل، مسجد دهستان ویرمونی و مسجد اهل سنت چلوند برگزار می‌شود، گفت: توزیع هرگونه احسان و نذورات در طول شب‌های قدر ممنوع است.
 
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم حافظ‌نیا عصر امروز در جلسه ستاد پیش‌گیری از ویروس کرونا در محل فرمانداری اظهار کرد: مراسم شب‌های قدر امسال در پنج مکان مصلا، امام‌زادگان، مسجد جامع لوندویل، مسجد دهستان ویرمونی و مسجد اهل سنت چلوند برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه توزیع هرگونه احسان و نذورات در طول شب‌های قدر ممنوع بوده و در صورت مشاهده یا گزارش با افراد خاطی در چهارچوب قانون برخورد می‌شود، گفت: روحانی، هیأت‌امنا و فرمانده پایگاه مساجد مسئول نظارت و کنترل موارد بهداشتی و ساعات برنامه مساجد هستند.
 
امام‌جمعه آستارا با اشاره به اینکه طبق پروتکل‌های بهداشتی به مراجعه‌کنندگانی که ماسک و دست‌کش ندارند اجازه حضور داده نخواهد شد، تصریح کرد: به مراجعه‌کنندگان توصیه می‌شود همراه خود مهر، زیرانداز، سجاده، مفاتیح، ماسک و دست‌کش داشته باشند.
 
حافظ‌نیا با بیان اینکه در صورت بهتر شدن شرایط و تهیه امکانات لازم امکان بازگشایی تمام مساجد در شب‌های دوم و سوم قدر پیش‌بینی شده است، افزود: مدت‌زمان بازگشایی مساجد در شب‌های 21 و 23 دو ساعت بوده و در طول‌این‌مدت هرگونه برپایی نماز جماعت و مجالس تحریم ممنوع است.
 
فرماندار شهرستان آستارا نیز در جلسه ستاد پیش‌گیری از ویروس کرونا وضعیت این شهرستان را هم‌چنان قرمز دانست و اظهار کرد: با توجه به قرمز بودن وضعیت شهرستان آستارا، تمام تلاش‌ما این است که برنامه‌های شب های دوم و سوم قدر نیز در همان چهار محل برگزار شود.
 
حسن رستم‌زاد با بیان اینکه اماکن برگزاری مراسم شب‌های قدر قبل و بعد مراسم به صورت مرتب گندزدایی شود، تصریح کرد: مراجعه‌کنندگان به هنگام ورود به مساجد و امام‌زادگان ابراهیم و قاسم(ع) به لحاظ علائم بیماری کرونا مورد غربال‌گری بهداشتی و تب‌سنجی قرار بگیرند.
 
 شب قدر، شب نزول قرآن و مقدر شدن امور یک‌ساله انسان‌ها است. زمان دقیق شب‌های قدر مشخص نیست، ولی براساس بسیاری از روایات دینی، این شب در ماه رمضان واقع‌شده و به احتمال زیاد یکی از شب‌های نوزده، بیست‌ویک یا بیست‌وسه این ماه است.
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  سایت خبری تحلیلی عصر ایران  ،تاریخ انتشار:  23 اردیبهشت   1399،کدخبر: 728247 ،www.asriran.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Sweden
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
0
0
مردم تا باید رعایت کنند یه مدت حالای به جایی برنمیخوره نذری ندن و نذری نخورن.باید کمک کنیم بلکه کرونا کنترل بشه.در کنار مسئولین خود مردم هم مسئولن در این حوزه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین