پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۲۹۶۰۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
رئيس اتحاديه خشکشويي و لباسشويي تهران با بيان اينکه خشکشويي ها در وضعيت بحراني قرار دارند گفت: صنف خشکشويي به مانند تمامي صنوف از کليه پروتکل هاي بهداشتي اعلام شده از سوي ستاد ملي کرونا اطلاع داشته و خود را ملزم به رعايت آن دانسته و از اين امر مستثني نيست.

شعار سال: ابوالفضل رجب زاده رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران با تاکید بر ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی برای تمامی افراد جامعه گفت: همه اعضای این اتحادیه همیشه با رعایت تمامی اصول بهداشتی و آنچه اعلام و مقرر گردیده، ملزم به رعایت نکات این پروتکل هستند. به همه همشهری‌ها و مشتریان عزیز اطمینان می‌دهم که فرایند شستشوی تمامی لباس‌هایی که در لباسشویی‌های معتبر به امانت گذاشته می‌شود با مواد ضدعفونی کننده و حرارت مناسب برای شستشوی لباس انجام می‌پذیرد.

او در ادامه گفت: به گفته کارشناسان، اثر ماندگاری ویروس کرونا بر لباس شش ساعت است و پس از این زمان ویروس قدرت انتقال ندارد. افراد وقتی لباس‌ها را به خشکشویی می‌آورند تا واحد صنفی برای شستشو اقدام کند، ساعت‌ها زمان از آخرین بار استفاده از آن می‌گذرد؛ ضمن اینکه پس از شستشو تا ۴۸ ساعت حداقل با روکش کاور در رگال واحد صنفی منتظر تحویل به مشتری می‌ماند، لذا این ویروس هرگز نمی‌تواند از طریق لباس‌های سپرده شده به لباسشویی‌ها منتقل شود. ضمناً مردم عزیز خاطر جمع باشند که کارکنان این واحد‌ها تمامی اصول را رعایت می‌کنند.

وی با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی صنف متبوع خود گفت: حال اقتصادی واحد‌های صنفی خشکشویی در حال حاضر بحرانی است. مشتریان اعتماد کنند و بدانند که واحد‌های این اتحادیه، خود را ملزم به رعایت همه اصول می‌دانند.

رجب زاده اضافه کرد: پنج ماه از سال می‌گذرد و تا کنون حتی یک واحد هم به واحد‌های این اتحادیه اضافه نشده است. سرمایه‌های افراد که شامل مغازه، کارگران، ماشین‌های لباسشویی و خشکشویی و... می‌باشد پس از شیوع کرونا تا کنون، راکد مانده و مشتری بسیار کم است. درآمد واحد‌های صنفی به اندازه‌ای کاهش یافته که نمی‌توانند هزینه‌های روزمره خود را که بعضاً شامل؛ حامل‌های انرژی، اجاره بهای مغازه ها، مزد کارگران، مواد شوینده و ضدعفونی کنند، کاور و ... می‌باشد را تامین کنند. اعضاء مغازه‌ها را فقط باز نگه داشته اند در حالیکه هیچ سودی از خدمات نمی‌برند.

وی از گرانی روز به روز مواد شوینده و مواد ضدعفونی کننده در کشور خبر داد و بیان داشت: ماده پرکلراتیلن ماده اصلی خشکشویی است که اسفند ۹۷ هر بشکه ۳۳۰ کیلویی آن با حجم ۲۲۰ لیتر به مبلغ یک میلیون و شش صد هزار تومان تهیه می‌شد. اسفند ۹۸ همین محصول را با مبلغ پنج میلیون و دویست هزار تومان خرید کردیم و اکنون با مبلغ هشت میلیون تومان باید تهیه کنیم، همچنین در دو ماه گذشته کاور چاپی برای کشیدن روی لباس‌های آماده تحویل به مشتری را کیلویی ۱۸ هزار تومان تهیه می‌کردیم اکنون کاور ساده را کیلویی ۳۰ هزار تومان باید بخریم.

رجب زاده تصریح کرد: این افزایش هزینه‌ها و گرانی را می‌توان به وضوح در همه مواد مصرفی مانند پودر لباسشویی، چوب لباسی و خصوصاً هر متر آب مصرفی و افزایش تبصره‌های ذیل این قبوض مشاهده کرد. قیمت‌های سرسام آور و بدون ترمز، مخارج سنگینی بر دوش این صنف گذاشته و از سوی دیگر نرخ کسب و کار نمی‌تواند حتی هزینه‌ها را جوابگو باشد.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری اتاق اصناف تهران، تاریخ انتشار 27 مرداد 99، کد خبر:   89600، www.otaghasnaftehran.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
0
0
کدوم صنف از کرونا در امان ماند که حالا خشکشویی ها ضرر نکرده باشند.خب پروتکل های بهداشتی کرونا خیلی آدم رو در مضیقه قرار میده .
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین