پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۳۲۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸
حجت الاسلام رضایی اصفهانی گفت: حضرت سیدالشهدا(ع) در زمینه قرآن کریم خدمات ارزشمندی را برای بشر امروز به یادگار گذاشته اند که ضمن بیان تفسیر آیه، شیوه فهم و روش شناسی آن را نیز بیان فرمودند.

شعار سال: حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی عضو هئیت علمی و رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث المصطفی در سخنرانی مجازی با موضوع «قرآن و امام حسین (ع)» اظهار کرد: هنگامی که پیامبر (ص) از دنیا رفتند، حکومت‌هایی مانند بنی امیه روی کار آمدند که کوشیدند کم کم قرآن را از صحنه زندگی مردم دور کنند. امام حسین (ع) با قیامشان، قرآن را احیا فرمودند و مهجوریت قرآن را تا حدودی از بین بردند.

او با اشاره به خدمات امام حسین (ع) به قرآن، افزود: نخستین خدمت امام (ع) به قرآن، تفسیر قرآن بود؛ در آن زمان، بنی امیه مشکلات بسیاری به وجود آورده و خفقان شدیدی بر جامعه حکم‌فرما بود؛ از امام حسین (ع) هفده مورد حدیث درباره تفسیر برخی آیات قرآن به دست ما رسیده است.

رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث اظهار کرد: خدمت دیگر امام حسین (ع) در این عرصه، بیان روش فهم قرآن بود؛ حضرت (ع) در مواردی، ضمن بیان تفسیر آیه، شیوه فهم و روش شناسی آن را نیز بیان فرمودند.

او با بیان اینکه تفسیر به رأی درباره آیات قرآن ممنوع است، اظهار کرد: علاوه بر آنچه گفته شد، امام حسین (ع) مراتب فهم قرآن را توضیح دادند. در حدیثی از حضرت (ع) آمده است که قرآن دارای ظاهری زیبا و از نظر ادبی در اوج است و باطن عمیقی دارد.

رضایی اصفهانی ادامه داد: امام حسین (ع) در روایت دیگری فرمودند: چهار مرتبه برای فهم قرآن وجود دارد: عبارت، اشاره، لطایف و حقایق. «عبارت» این است که عموم مردم می‌توانند قرآن بخوانند و لذت ببرند. «اشاره»، به انسان‌های خاص مربوط می‌شود؛ افرادی که تدبر می‌کنند و نکاتی از قرآن به دست می‌آورند. «لطایف» را به اولیای الهی و افرادی مربوط دانست که ارتباطات ویژه‌ای با خدا دارند و درباره «حقایق» ابراز کرد «حقایق» برای انبیاست.

او با بیان اینکه مهجوریت زدایی از قرآن، خدمت دیگری بود که امام حسین (ع) انجام دادند، گفت: شکرگزاری در مورد نعمت قرآن، آوردن این کتاب مقدس آسمانی به عرصه عملی زندگی است. اگر خود را پیرو اسلام ناب می‌دانیم، باید راه امام حسین (ع) را برویم و راه امام (ع)، عمل و خدمت به قرآن است.

رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث المصطفی اضافه کرد: وقتی زندگی امام حسین (ع) را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم زندگی حضرت (ع) براساس قرآن شکل گرفته بود و قرآن در آن موج می‌زد. یکی از ابعاد آن، جاری بودن قرآن در اخلاق امام حسین (ع) است.

او با بیان اینکه قرآن در زندگی امام (ع) جاری بود، به نقش قرآن در نهضت عاشورا اشاره کرد و با بیان اینکه هجرت و جهاد حضرت (ع) براساس آیات قرآن بود، تصریح کرد: ایشان بار‌ها در خطبه ها، سخنرانی‌ها و حتی وصیتشان، به آیات قرآن استناد می‌فرمودند.

رضایی اصفهانی در پایان، با بیان اینکه قرآن نقش بزرگی در زندگی حضرت (ع) داشت و زیرساخت زندگی ایشان بود، خاطرنشان کرد: اگر خود را ارادتمند امام (ع) می‌دانیم، اخلاقمان باید قرآنی باشد و از انس با قرآن غافل نباشیم.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری شفقنا ، تاریخ انتشار 9 مهر    99، کد خبر:   1021341، www.shafaqna.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
0
0
واقعا با همین کتاب جامعه بشری میشه خیلی از راه های درست زندگی رو پیدا کرد حیف که درون پستو ها نگهش داشتیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
0
0
سیره و زندگی نامه امام حسین برای تمام زندگی ما دراین دوره حتی راه‌گشاست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین