پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۳۱۸۸۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
​وزیر راه و شهرسازی از سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در اراضی ۲۴۰۰ هکتار بندر شهیدرجایی به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: بندر شهید رجایی به بندر نسل سوم تبدیل شده است و اینکار باید در سایر بنادر نیز رخ دهد.
شعار سال: محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با چهار شرکت داخلی و یک شرکت چینی برای سرمایه‌گذاری در اراضی ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی، در خصوص اهداف این تفاهم‌نامه و سرمایه‌گذاری‌ها در گفتگو با خبرنگاران، گفت: یکی از اهدافی که در این امضای تفاهم نامه دنبال می‌شود تسهیل در قدرت لجستیکی و تبدیل بنادر به بنادر نسل سوم است که در این راه گام‌های مهمی برداشته شده است.

وزیر راه و شهرسازی ویژگی نسل بنادر را علاوه بر تولید بار، فرصت پردازش و ایجاد ارزش افزوده عنوان کرد و افزود: با تبدیل بنادر شهید رجایی و سایر بنادر کشور به بنادر نسل سوم، در تلاش هستیم تا سهم بازار ایران را در قیمت تمام شده کالا‌ها کاهش دهیم و در عین حال با ایجاد جذابیت‌های اقتصادی و تجاری، در صدد ایجاد رقابت در بنادر کشور و ایجاد صادرات پایدار هستیم که اینکار با تلاش‌های فراوان در بندر شهید رجایی در حال انجام است.

اسلامی توضیح داد: هم اکنون ۲۴۰۰ هکتار اراضی جدید به بندر شهید رجایی ملحق شده است تا طرح‌های توسعه تجارت در درون این بندر ایجاد شود و این گام مهمی است که با امضای تفاهم‌نامه و با حدود ۲۵ هزار میلیاردتومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی سرمایه گذاری در اراضی پس کرانه بندر شهیدرجایی را در پنج رشته فعالیتی در حوزه‌های ساخت کانتینر، ایجاد کارخانجات روی، سرب و منگنز، احداث کارخانه‌های تولید لوازم خانگی و ایجاد پالایشگاه برشمرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم اهمیت سرمایه گذاری‌ها در اراضی پس کرانه شهید رجایی را ایجاد ۲۰ هزار اشتغال عنوان کرد و گفت: این تفاهم نامه‌ها بر موضوع دانش بینان بودن و رقابتی کردن فعالیت‌ها تمرکز دارد. بخشی از این سرمایه‌گذاری‌ها نیز خارجی است و عمده هدف آن‌ها بازار‌های صادارتی است که در هنگام امضای تفاهم نامه نیز بر تسهیل و تسریع در این امر، تاکید شد.

اسلامی با اشاره به اینکه در استان نیز هماهنگی‌های لازم برای تسهیل گری توسط استاندار و مسئولان استانی ایجاد شده است، افزود: زمانبندی اجرای این طرح‌های سرمایه گذاری‌ها حداکثر سه سال است که باید به نتیجه برسند.

وی توسعه تجارت را در سایر بنادر از دیگر برنامه‌های در دست اجرای وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: مجموع ظرفیت‌های بنادر در حال حاضر ۲۸۰ میلیون تن است که باید این میزان به حداقل دو برابر ظرفیت در مدت زمان پنج ساله برسد. در نظر است تا ظرفیت بنادر سواحل مکران به ۲۲۰ میلیون تن برسد.

اسلامی یادآور شد: در طرح جامع لجستیک و حمل و نقل کشور، سه شهر لجستیکی، شامل چابهار، بندر عباس و ماهشهر مصوب شد؛ بنابراین این سه قطب صنعتی- تجاری بزرگ، و سه بندر قدرتمند می‌تواند پیستون حرکتی انرژی ساز و قدرت آفرینی باشد که سرمایه گذاری و توسعه را رو به جلو هدایت کند و با اعتمادسازی تلاش می‌کند تا سرمایه گذاران بتوانند بیشتر و بیشتر در بنادر کشور، سرمایه گذاری کنند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار:  4 دی ۱۳۹۹، کد خبر:1015005، ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
0
0
وزیر راه و شهر سازی در ایران برای چی باید بین زمین و هوا سیر کنه و اصلا شرایط کشور رو درک نکنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین