کوچکینژاد تصریح کرد: هیأت مدیره شرکتهای صندوق ذخیره فرهنگیان به صورت باندی و فامیلی اداره میشود و هیچ تخصصی ندارند. برای هر شرکت بیش از ۲۰ مشاور گرفتهاند. وی همچنین از عدم استعلام از مراجع ذیربط برای تأیید صلاحیت هیأت مدیره شرکتهای زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان انتقاد کرد و گفت: اعضای هیأت مدیره فرهنگیان هرکدام در چندین هیأت مدیره عضو هستند. وی ادامه داد: در سال ۹۴ بیش از هزار و 500 میلیارد تومان این صندوق زیان دید که برای جبران آن اموال منقول خود را ارزشگذاری غیرواقعی کرد. عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات اظهار داشت: ۹۰ درصد تسهیلات این صندوق به ۳۰ نفر داده شده است و ۱۰ درصد وام خرد به فرهنگیان اختصاص داده شده است.
وی تصریح کرد: امروز بانک سرمایه ۷ هزار میلیارد معوقات غیر قابل وصول دارد. تنها یک نفر ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به این بانک بدهکار است. پس از این اظهارات نمایندگان با ۲۰۰ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۶ نماینده حاضر در مجلس با این تحقیق و تفحص موافقت کردند. اما در ادامه جلسه دیروز هم احمدی لاشکی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در دفاع از این تحقیق و تفحص گفت: رأی مجلس به تحقیق و تفحص از ذخیره فرهنگیان برای شفاف سازی بوده و اجازه تاراج دارایی معلمان را نمیدهد چون این فساد حقوق معلمان و فرهنگیان شریفی را نشانه رفته که متأسفانه توجه مسئولان به آنها بسیار کم است.
صندوق ذخیره فرهنگیان با عضویت 917 هزار معلم که در آن چند هزار میلیارد پول معلمان گم شده، وضعیت بیماری دارد. وی افزود: بانک سرمایه تنها در سال 94 بیش از هزار و 500 میلیارد تومان خسارت و زیان دیده. این بانک در 2 سال 6 مدیرعامل عوض کرده که شاید برای سرپوشی از بروز تخلفات باشد. از طرف دیگر فقط 20 مشاور از بیمه معلمی حقوق دریافت میکنند که امروز خنثی است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، صفحه 2، تاریخ انتشار: دوشنبه 26 مهر 1395، شماره: 6335 .