پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۱۷۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵
تعداد ۸۰ سر کروکودیل از مبدا مالزی و توسط بخش خصوصی وارد کشور شده تا در مرکز پرورش کروکودیل مُلک آباد مشهد برای پرورش و تکثیر نگهداری شوند.

  شعار سال:هرچند برخی همچون توییتر روزنامه شرق مدعی هستند که واردات این کروکودیل‌ها در راستای جلوگیری از انقراض کروکودیل‌هاست، اما مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی درباره دلیل تکثیر و پرورش کروکودیل‌ها گفته: «تجارت پوست کروکودیل احتمالا یک صنعت پربازده است که درآمد خوبی دارد. پوست کروکودیل در جهان بسیار ارزشمند است.»
 
تورج همتی از فردی خبر می‌دهد که از سال ۹۳ متقاضی درخواست واردات ۴۰۰ سر کروکودیل به منظور پرورش آن‌‌ها بوده که نهایتا در سال ۹۸ ایرادات رفع‌می‌شود و پروانه بهره‌برداری برای واردات ۸۰ سر کروکودیل صادر می‌شود.
 
با این که مدیر سازمان محیط زیست خراسان رضوی بر تجارت پوست و گوشت کروکودیل‌ها اشاره می‌کند، اما یکی از شروط مجوز را «جلوگیری ازهر گونه مرگ غیرطبیعی» کروکودیل‌ها گفته است.
 
در سال ۹۷ فردی به نام علیمیرزایی با عنوان مدیر مزرعه کروکودیل در مصاحبه با مهر گفته: «من و همسرم حدود ۷ سال است که به دنبال ایجاد این مرکز بودیم و خیلی از ادارات مانع تراشی‌های متعددی داشتند، که درنهایت با کمک جهادکشاورزی و حمایت ویژه استاندار توانستیم موافقت‌های اصلی آن را بگیریم.»
 
در نهایت باشگاه خبرنگاران جوان تصویری را منتشر کرد که شخصی با نام مهری رمضانی مجوز ورود ۸۰ سر کروکودیل را دریافت کرد.
 
به گفته همشهری در سال ۹۸ نخستین مزرعه پرورش کروکودیل غرب کشور با رقم سرمایه‌گذاری ۵.۵ میلیارد تومان در ملایر راه‌اندازی شد و مجموعه پرورش کروکودیل از آن دست طرح‌هایی است که فرماندار ویژه ملایر پیگیری‌های زیادی برای این طرح انجام داده است.
 
همدان دومین واحد پرورش کروکودیل در کشور بعد از قشم است و حالا با وارد کردن ۸۰ راس کروکودیل به کشور، سه مزرعه پرورش کروکودیل‌ها در کشور وجود دارد که به گفته خود مسئولان فروش و صادرات گوشت و پوست آنها پر سود است.
 
داستان ورود این کروکودیل‌ها برای بسیاری خاطره‌ی کشته‌شدن گورخرهای آفریقایی در ایران را زنده کرده است. اردیبهشت همین امسال، پس از گذشت یک هفته از ورود سه راس گورخر آفریقایی به ایران و نگهداری چندروزه آن‌ها در گمرک،  دو راس گورخر تحت خشونت و عدم رسیدگی پزشکی و بهداشتی جان خود را از دست دادند. چندی پیش هم ویدئویی از علی زندوکیلی خواننده پاپ منتشر شد که یک بچه شیر را در خانه نگه‌داری می‌کرد در حالی افراد باید برای نگهداری از حیوانات وحشی از سازمان محیط زیست مجوز بگیرند و واردات حیوانات جز با هماهنگی و کسب مجوز از سازمان‌های مربوطه امکان‌پذیر نیست.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری میدان  ، تاریخ انتشار:  11مهر 1400، کدخبر: ،www.meidaan.com،80388

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین