پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۸۴۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
مهدی طغیانی گفت: ۴۶ درصد از پولی که دولت در ۸ سال گذشته برای نهاده های دامی اختصاص داده بود در بازار گم شد و یا اصلا ارزی برایش تخصیص داده نشد و یا آن دلال ارز ترجیحی را برای نهاده دامی گرفته و به جای آن کالای دیگری را وارد کشور کرده است.
شعار سال: مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای مردمی‌سازی نظام پرداخت یارانه‌ها، گفت: اقتصاد کشور به چنین اصلاحاتی نیاز دارد چرا که بخش زیادی از منابع کشور در حوزه‌های مختلف در موارد این‌چنینی هدر می‌رود.

وی افزود: طبق آمار مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، حدود یک سوم نهاده‌های دامی که به آن ارز ترجیحی اختصاص داده می‌شود در زنجیره از واردات تا بخش‌های دیگر هدر می‌رود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: سال گذشته ۱۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین کالا‌های اساسی اختصاص داده شده که طبق این برآورد یک‌سوم آن یعنی ۵ میلیارد دلار هدر رفته که این در اقتصاد ما عدد زیادی است؛ با توجه به افزایش قیمت جهانی نهاده‌ها براورد این بود که باید امسال ۲۳ میلیارد دلار برای تامین کالا‌های اساسی اختصاص می‌یافت.

طغیانی اظهار کرد: اگر این ارز تخصیصی به مردم می‌رسید، اشکالی نداشت، اما بعضا این به‌دست مصرف‌کننده نمی‌رسد و در برخی از استان‌های مرزی ما با کمبود‌هایی در تامین کالا‌های اساسی روبه رو می‌شدیم؛ در ضمن هیچ تضمینی نبود که اگر ما با همین روند پیش می‌رفتیم در ۶ ماه دوم سال در دیگر شهرستان‌ها و شهر‌های مرزی این اتفاق پیش نیاید.

نماینده بجنورد نیز درباره مردمی‌سازی یارانه‌ها گفت: متاسفانه برخی بر ادامه روش گذشته در موضوع تخصیص ارز ترجیهی تاکید داشتند که باید گفت ادامه آن یعنی اینکه میلیارد‌ها دلار از ذخایر کشور به حدود ۲هزار و هفتصد نفر بدهیم که ارز ۴۲۰۰ تومانی بگیرد تا کالایی را وارد کشور کنن که یا این کالا به دست مردم نمی‌رسید یا با قیمت آزاد می‌رسید یا اصلا ارز تبدیل به کالا نشود و ارز در بازار آزاد فروخته شود.

وی ادامه داد: بنده به دامداران گفتم که ۴۶ درصد از پولی که دولت در ۸ سال گذشته برای شما اختصاص داده بود در بازار گم شد و یا اصلا ارزی برایش تخصیص داده نشد و یا آن دلال ارز ترجیحی را برای نهاده دامی گرفته و به جای آن کالای دیگری را وارد کشور کرده و یا نهاده دامی را با نرخ آزاد به شما فروخته است.

طغیانی با بیان اینکه قیمت برخی از مواد غذایی در جهان ۴ برابر افزایش یافته است، ادامه داد:با این افزایش قیمت‌های جهانی یعنی اگر شما در گذشته ۱۰ میلیارد دلار برای واردات کالای اساسی نیاز داشتید در حال حاضر باید ۴۰ میلیارد دلار برا آن اختصاص دهید یعنی باید از جیب مردم به دهیم به یک عده دلال که سود کنند.

نماینده بجنورد بیان کرد: خواسته مردم این بود که هر کالایی اساسی که قیمتش افزایش می‌یابد مابه‌التفاوت آن به حساب مردم واریز شود نه اینکه به جیب یک عده دلال برود که با این جراحی بزرگ دولت خواسته مردم انجام می‌شود که لازم است همه ارکان و مردم در اجرای این طرح همراهی کنند.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از اگروفودنیوز، تاریخ انتشار:۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، کد خبر:، agrofoodnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۱
0
0
چه مبلغ های زیادی گم میشن و هیچ کس هم پاسخگو نیست و این اولین مورد نیست و آخرین هم نخواهد بود
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین