پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۱۷۰
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
داستان صادرات محصولات کشاورزی در کشور ما، تبدیل به داستانی غمبار و متاسفانه بعضا احمقانه شده است. ناترازی‌های موردی ناشی از ماهیت ریسک پذیر تولیدات کشاورزی در کنار بی برنامه گی برای صادرات، باعث ایجاد انواع کمبود‌های منجر به افزایش قیمت میوه و تره بار و سبزی و صیفی در بازار داخلی گردیده است. نمونه عینی این موضوع را می‌توان در تابستان ۱۴۰۳ و خالی بودن بازار از میوه و گرانی میوه‌های تابستانی سراغ گرفت. به وزیر جهادکشاورزی و مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت، هشدار قانونی می‌دهیم که وضعیت دو موضوع حجم صادرات و شاخص‌های لازم برای تعیین سهمیه صادراتی برای متقاضیان هر محصول را باید با شفافیت تمام به افکار عمومی اعلام نمایند.

شعارسال: بر اساس نامه نرگس باقری زمردی، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت، صادرات کیوی با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه از اول مهرماه سال ۱۴۰۳ مجاز اعلام شده است. لازم به توضیح است که از سال ۱۳۹۷ این دفتر صادرات کیوی را در باره زمانی ۱۵ تیر تا ۱۵ مهر ممنوع اعلام کرده بود. افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول کیوی، محدودیت‌های ایجاد شده در بازار‌های منطقه از جمله کشور‌های هند و جنگ اوکراین و ضرورت حفظ و توسعه بازار‌های هدف صادراتی از جمله دلایل این تصمیم ذکر شده است.

مجاز بودن صادرات کیوی از اول مهرماه ۱۴۰۳ + عدم شفافیت در حجم نهایی صادرات کیوی در سال ۱۴۰۳ و شاخص‌های تخصیص سهمیه به متقاضیان صادرات؟

لازم به توضیح است که متاسفانه دستگاه های ذی ربط صرفا به بازه زمانی مجاز بودن صادرات محصولات کشاورزی، صیفی و سبزی اشاره کرده و اشاره شفافی به حجم مجاز صادرات برای خالی نشدن بازار داخلی و شرایط و سهمیه متقاضیان صادرات ، نمی کنند. جای دارد سازمان بازرسی با قید فورذیت به این موضوع ورود قانونی و نظارتی داشته باشد.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر: کیوی ایران در سه استان مازندران، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر تولید می شود. امروزه کیوی ایرانی، یکی از محصولات مهم صادراتی ایران محسوب می‌شود. تنکابن و نشتارود با تولید سالانه بیش از ۱۱۰ هزار تن کیوی، بزرگترین تولیدکنندگان کیوی در کشور هستند.

مجاز بودن صادرات کیوی از اول مهرماه ۱۴۰۳ + عدم شفافیت در حجم نهایی صادرات کیوی در سال ۱۴۰۳ و شاخص‌های تخصیص سهمیه به متقاضیان صادرات؟

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین