شعار سال: مشاور وزير راه و شهرسازي در امور مديريت و تأمين مالي گفت: پانزدهمين همايش سياستهاي توسعه مسکن در مقايسه با سال 1372 که آغاز شد شباهتها و تفاوتهايي دارد.
وجود کميته علمي، شوراي سياستگذاري، کميته اجرايي و... از نقاط مشترک بين اين همايشهاست اما اميدوارم اين همايش نسبت به ساير همايشها متفاوت باشد و بتوانيم بعد از گذشت 22 سال از شروع اين جريان به حوزههاي اصلي مسکن و مشکلات بهصورت لايهلايه بپردازيم.
عبده تبريزي گفت: امروز برخلاف فشاري که در سال 1372 براي ساخت بيشتر وجود داشت ديگر فشار چنداني بر روي جامعه نيست و به عکس در برخي از حوزههاي مسکن بيش از نياز نيز ساختوساز انجام شده است.
بر اساس آمار بيش از 10 ميليون خانوار در وضعيت مسکن نامناسب زندگي ميکنند و بايد هر چه زودتر در اين خصوص اقدامات لازم انجام شود. متأسفانه هنوز بخش مالي نتوانسته مشکلات مالي که بخش مسکن نياز دارد را تأمين کند درصورتيکه در کشورهاي عادي ديگر هر فرد متقاضي مسکن ميتواند با استفاده از وامهاي معادل 100 و 200 ميليون توماني صاحبخانه شود.
البته اين موضوع به بانکها مربوط ميشوند و آنها بايد اين موضوع را حل کنند و شايد مهمترين دليلي که وزير راه و شهرسازي براي تبديلشدن بانک مسکن به يکنهاد توسعهاي تأکيد ميکند همين باشد زيرا مسکن يکي از اصليترين دلايل توسعه يافتن کشورها هستند.
حسين عبده تبريزي تصريح کرد: وزارت راه و شهرسازي براي بازگرداندن رونق به بازار علاقهاي به تبديل مسکن به کالايي واسطهاي ندارد و ميخواهد با استفاده از بازار مصرف به رکود داخل بازار پايان دهد.
مشاور تأمين مالي وزير راه و شهرسازي گفت: افزايش قيمت خانههاي لوکس و به دنبال آن بالا رفتن حجم معاملات دليلي بر رونق بازار نيست و ما در وزارت راه و شهرسازي چنين رونقي را دنبال نميکنيم.
توجه به مسکن اجتماعي و سروسامان دادن به آن و برگرداندن شهرها به وضعيت استاندارشان مهمترين بخشهايي هستند که مسکن امروز کشور به آن نياز دارد.
عبده تبريزي ابراز اميدواري کرد: اميدوارم تا سال 1404 کشور ما در وضعيتي نباشد که 10 ميليون نفر از جمعيت آن در وضعيت بد مسکني به سر ببرند.
با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از وب سایت خبرگزاری موج نیوز، تاریخ انتشار: 4 مرداد 1391، کد مطلب: 162540www. mojnews.com: