پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۷۸۱۰
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶

حراست ها ، مهمترین عناصر امنیتی که خود امنیت ندارند

در بررسی و نقد عملکرد دستگاه های اجرایی باید بخش عمده ای از تحلیل خود را معطوف بحث نظارت بر این دستگاهها بدانیم ؛ به نظر نگارنده مستقل بودن و استقلال داشتن دستگاههای نظارتی در نظارت صحیح و بدون تعارف آنها بسیار تاثیر گذار می باشد .

شعار سال: در کشور ما ، مردم اصلی ترین عنصر نظارتی در دستگاههای اجرایی را حراست ها دانسته و معتقدند این عنصر نظارتی بعنوان عالی ترین مقام نظارتی در هر دستگاه باید جهت حفظ ارزش های حقه ی انقلاب اسلامی و مبارزه با فساد در دستگاههای اجرائی دارای یک جایگاه کاملا مستقل به لحاظ ساختاری و حقوقی باشند ، تا بعنوان نیروی نظارتی مستقل بتوانند در جلوگیری از انحرافات احتمالی ورود پیدا کنند.

حراستها جایگاه مشاوری امین و چشمهای پاک در نظام را داشته و می توانند با ایجاد فضائی سالم و پاک در دستگاههای خدمتگذار، امنیت روانی و مالی را برای ملت ایران به ارمغان آورده و از سوی دیگرامنیت و آسایش متخلفین و دست اندازان به سرمایه های ملی را به مخاطره می اندازد.

این دقیقا همان خواسته دلسوزان نظام و در راس آن رهبر معظم انقلاب در مسئله ی نظارت بوده که معظم له بارها و بارها و در مواضع مختلف بر این مسئله تاکید کرده اند.

یک مدیر حراستی در حالی که حقوق و مزایایش توسط مدیر مجموعه ای پرداخت می شود که ایشان مسئول صیانت از بیت المال درآن دستگاه هستند ، چگونه می تواند ناظر خوبی برعملکرد مدیر بوده و تخلفات وی را گزارش دهد .

برای مثال می توان به مسئولین واحد حراست در شهرداریها اشاره نمود ؛ آنها سعی در برخورد با تخلفات ساخت و ساز و فساد مالی و اداری در شهرداری را دارن در حالی که نان زن وبچه آنها در دست همان شهردار است ، جالب تر آنکه معرفی شخص مناسب جهت تصدی جایگاه مسئول حراست هم بر عهده جناب شهردار می باشد .

* حال سوال اینجاست ؟؟؟!!!

چرا با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب تا کنون اقدام عملی جهت تحقق مستقل نمودن حراست ها صورت نگرفته است؟

چرا تا کنون مجلس شورای اسلامی اقدامی جهت تصویب قانونی که استقلال حراست ها در دستگاه های دولتی را تامین کند انجام نداده است؟

کدام گروه و جناح است که نمی تواند نیروهای حراستی را بعنوان یاوران انقلاب و رهبری در جایگاه مستقل در دستگاه های اجرایی بپذیرد؟

آیا می توان پذیرفت مسئول حراست از نظر حقوق و مزایا و حتی انتصاب ، تابع و زیر مجموعه ای از مدیران دستگاههای اجرایی باشد ، و از آن مدیر انتظار نظارتی دقیق و گزارشی جامع داشت ؟

* و هزاران سوال بی پاسخ دیگر ….

با دستیابی به پاسخی منطقی و کارشناسی می توان دریافت استقلال حراست ها در دستگاه های اجرایی از واجبات است که جهت تحقق نظارت سالم و موثر مد نظر رهبری معزز انقلاب باید مورد توجه مسئولین محترم و نماینگان مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

* خطر عقب‌نشيني از اصول و ارزش ها

يكي از آفات تهدید کننده برای نیروهای حراستی در این وضعیت ، عقب نشینی از رسا لتشان و دلسردی آنها به جهت عدم نتیجه گزارشات ارسالیشان می باشد .

این "عقب گرد از اصول” بعضاً با تغییر اوضاع و شرایط سیاسی در جامعه حاصل می شود ، به نظر نگارنده در جهت جلوگیری از این عقب گردها حراست ها باید مستقل شده و تغییردروضعیت دولت ها ، تفکرات مدیران فرادست ، تغییراتی دررسالت و اصول نظارتی آنها ایجاد ننماید .

* در پایان ؛

انتظار می رود جناب مهندس محمودی بعنوان نمایده مردمی حوزه مشق درغرب استان تهران با مطرح کردن این مهم در صحن علنی مجلس گامی بلند در ایجاد امنیت در دستگاههای اجرائی کشوربخصوص شهرداریها بردارند .

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی مشق نیوز، تاریخ ، کد مطلب:: www.mashghnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین