پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۰۵۰۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵
بسیاری افراد با وجود تیزهوشی و در اختیار داشتن فرصت مناسب برای مطالعه، زمان امتحان به مشکل بر می‌خورند و نمره‌های بدی کسب می‌کنند، رمز درس خواندن موفق نیاز به آموزش و اجرا دارد.

شعار سال: برای موفقیت در امتحان‌های پایان ترم به عامل‌های مختلفی نیاز دارید؛ از جمله آموختن مناسب مطالب درسی، تمرین و تسلط بر روی آن‌ها و نیز آمادگی روحی و جسمی مناسب برای شرکت در جلسه امتحان و واکشی اطلاعات و پیاده سازی درست آن‌ها برروی برگه امتحانی تا بهترین نمره را بگیرید.

متاسفانه بسیاری از افراد با وجود ضریب هوشی بالا و استعداد به دلیل تمرکز نداشتن در زمان مطالعه و آشنا نبودن با فنون درس خواندن نمره‌های ضعیفی کسب می‌کنند و این سبب بی انگیزگی و افت کیفیت تحصیلی در آن‌ها می‌شود.

مفید و بهینه درس خواندن قانون‌های خاص خود را دارد و آشنایی با آن‌ها حتی در بازه زمانی کوتاه باقیمانده تا امتحان می‌تواند سبب تحولی منحصربه فرد در نتیجه آزمون فرد شود.

توجه کردن به مطالب درسی در کلاس‌های حضوری و مجازی و تمرکز داشتن برروی آن‌ها سبب به دست آوردن نمره‌های بالا در جلسه امتحان می‌شود.

گوش دادن به مطالبی که استاد مطرح می‌کند از اول ترم تحصیلی،یادداشت برداری از مطالب، مطالعه کتاب و سایر سرفصل‌های آموزشی، استفاده از کتاب‌های کمک آموزشی، پرسش از استاد و شرکت در جلسه‌های رفع اشکال همگی سبب افزایش بازده آموزشی می‌شود.

یادداشت برداری، تهیه جزوه، مطالعه نکته‌های مهم و همراه داشتن آن‌ها برای مطالعه در زمان‌های فراغت می‌تواند سبب تسلط بیشتری برمطالب درسی شود.

افراد شیوه‌های مختلفی برای مطالعه درس دارند ازجمله عده‌ای راه می‌روند، عده‌ای بلند درس را برای خود می‌خوانند، برخی به تنهایی درس می‌خوانند و دسته دیگر مطالعه به شکل گروهی را دوست دارند.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد شیوه مطالعه‌ای را انتخاب کنند که سبب افزایش بازده درسی درآن‌ها می‌شود و از حضور در مکان‌ها یا انجام کار‌هایی که سبب اختلال در تمرکز و مطالعه آن‌ها می‌شود خودداری کنند.

مغز انسان دارای توان ذخیره سازی اطلاعات بالایی است، اما پس از مدتی مطالعه به دلیل خستگی و افت توان ذهنی در جایگزاری اطلاعات در سلول‌های حافظه مغز کاهش گیرایی اتفاق می‌افتد به همین دلیل استراحت و رفع خستگی در زمان درس خواندن ضروری است.

زمانی که به مطالعه می‌پردازید از مواد نوشیدنی و خوراکی‌های سالم برایافزایش توان ذهنی و جسمیخود استفاده کنید البته مصرف خوراکی‌های شیرین و پرچرب مانند شیرینی یا نوشابه‌های گاز دارشیرین سبب کاهش تمرکز، احساس خواب آلودگی و حتی افسردگی در افراد می‌شود.

بازنویسی مطالب درسی، روخوانی از آنها، گرفتن امتحان‌های آماده سازی قبل از امتحان اصلی، رفع ابهام و نکته‌هایی که آن‌ها را متوجه نشده اید همگی سبب موفقیت شما در امتحان نهایی می‌شود.

درس‌ها انواع مختلف دارند برخی از آن‌ها آزمایشگاهی، پژوهشی برروی نمونه و حالت نظری دارند.

برخی دیگر دارای فرمول‌های محاسباتی هستند، برخی حالت برنامه نویسی و استفاده از دانش ریاضی دارند، برخی دیگر نیاز به اجرا در نرم افزار و گرفتن نتیجه نهایی دارند و برخی دیگر بیشتر شامل مواردی هستند که باید به خاطر سپرده شوند.

برایموفقیت در درس خواندنداشتن تمرکز لازم است، در این زمان گوشی تلفن همراه خود را خاموش و یا از دسترس خارج کنید، گوش دادن به موسیقی آرام بخش و ملایم می‌تواند سبب افزایش گیرایی شما شود، تنفس عمیق، مثبت اندیشی، نوشیدن آب سرد و دور کردن استرس از خود نیز در موفقیت تحصیلی موثراستخوردن مواد غذایی سالم زمانی که نیاز به مطالعه فراوان دارید، انجام ورزش‌های هوازی، خود مراقبتی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های فصلی مانندسرما خوردگی و حتی مسمومیت غذایی همگی در موفقیت در امتحان نهایی اثردارند.

احساس نا امیدی و افسردگی می‌تواند سبب افت کیفیت درسی و ناتوانی در حل مسئله در جلسه امتحان شود، خواب کافی در شب امتحان، همراه داشتن وسایل مورد نیاز و حضور به موقع درجلسه امتحان، به همراه داشتن آب و مقداری شکلات تلخ یا دانه آجیل می‌تواند سببافزایش بازده ذهنی در امتحانشود.

با رعایت نکته‌های بالا می‌توانید بهترین نتیجه را درامتحان‌ها به دست آورید

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازباشگاه خبرنگاران جوان ، تاریخ انتشار 27دی 96، کدمطلب:۶۴۰۲۸۹۱، www.yjc.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
0
0
ممنون بسیار اطلاعات مفیدی بود...کاش این جرفا رو تو زمان مدرسه میگفتن که در زمان دانشجویی بهشون عادت کرده باشیم ولی وظیفه الانه ما اینه ک به بچه های کوچکتر از خودمون اطلاع رسانای کنیم
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین