پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 26
کد خبر: ۱۰۵۵۹۰
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶
معاون پایش حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تصویب ۶۷ مصوبه در کارگروه آلودگی هوا گفت: کیفیت هوا به شرایط اقلیمی بستگی دارد اما به نظر می‌رسد پیک آلودگی هوا در تهران را پشت سر گذاشته باشیم.

شعار سال: محمد رستگاری در حاشیه کارگروه آلودگی هوا در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت هوای تهران اظهار داشت: کیفیت هوا به شرایط اقلیمی بستگی دارد بر این اساس به نظر می‌رسد پیک آلودگی هوا در تهران را پشت سر گذاشته باشیم.

وی در مورد وضعیت آلودگی تهران ادامه داد: البته این مسئله به معنای این نیست که آلودگی نخواهیم داشت بلکه بدین منظور است که شدت آن افزایش پیدا نمی‌کند.

معاون پایش حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین با اشاره به فعالیت کارگروه آلودگی هوا تصریح کرد: برنامه‌های کارگروه آلودگی هوا بلندمدّت است و اثرات آن را در آینده شاهد هستیم.

رستگاری در پایان خاطرنشان کرد: در 7 جلسه کارگروه آلودگی هوا 63 مصوبه داشتیم که امید است بتوان قدم‌های مثبتی در این زمینه برداشته شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 1بهمن 96، کدمطلب:1633964، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین