پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۴۰۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵
‌مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان اولین استانی است که طرح حفاری از آب‌های ژرف در آن اجرا و از فروردین 97 عملیات حفاری آغاز می‌شود.

شعارسال: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان اولین استانی است که طرح حفاری از آب‌های ژرف در آن اجرا و از فروردین 97 عملیات حفاری آغاز می‌شود.

‌ اتابک جعفری در جلسه شورای آب این سازمان افزود: منابع آب مرکز استان زیرزمینی پایدار است و از نظر زمین شناسی قابلیت بالایی ندارد.

وی بیان کرد: جنوب استان تلفیقی از منابع آب سطحی زیرزمینی است که به صورت سیلابی بهره برداری می‌شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان در ادامه گفت: میزان تبخیر آب در استان چهار هزار میلی متر و دو برابر میانگین کشوری است.

جعفری گفت: میزان آب سطحی کشور 105 میلیارد متر مکعب و استان 1.6 میلیارد مترمکعب است، سیستان و بلوچستان فقط 1.5 درصد بارندگی کشور را دارد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان خاطرنشان کرد: آب زیرزمینی کشور56 میلیارد مترمکعب و از استان 1.4 میلیارد متر مکعب است و می توان گفت که 2.5 درصد آب زیرزمینی کشور به استان اختصاص دارد.

وی گفت: 95 درصد آب زیرزمینی استان سهم حوزه کشاورزی به میزان 1.8 میلیارد مترمکعب، 71 میلیارد متر مکعب سهم شرب به میزان 4 درصد منابع زیرزمینی و 9 میلیون متر مکعب، سهم صنعت است که کمتر از یک درصد منابع آب زیرزمینی را شامل می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اضافه کرد: آب مورد نیاز 50 درصد از جمعیت استان از طریق روان آب رودخانه هیرمند تامین می‌شود، در حالی که از خارج کشور سرچشمه می‌گیرد، چند پیشنهاد پدافند غیرعاملی برای این موضوع داریم که باید پیگیری‌ها در این زمینه انجام شود.

وی تصریح کرد: حفاظت از منابع آب استان نیازمند هدف‌گذاری و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است و با مدیریت عاقلانه توأم با علم و هم افزایی می‌توان به آن دست یافت. در این زمینه نباید از ظرفیت دانشگاه غافل بود و باید از آن به عنوان یک فرصت برای رفع بحران‌های پیش رو استفاده کرد و تعداد راهکارها و تصمیم‌ها باید زیاد باشد تا اگر برنامه‌ای با مشکل مواجه شد، بتوان از طرح دیگری استفاده کرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 13 اسفند 1396، کدخبر: 96121306529، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
0
0
روی پروژه هایی مانند تصفیه آب دریای عمان بهتر است بیشتر سرمایه گذاری شود چراکه دیگر بلوچستان توان بهره مندی از منابع آب های زیر زمینی ندارد
ا.ح75
ناشناس
Switzerland
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
0
0
این حفاری ها ممکن است به سست شدن خاک آن منطقه و همچنین فرونشست زمین منجر شود ، بهتر نیست که پیش از این کار ها بررسی های بیشتری انجام بشه
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین