پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۶۰۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲
معاون جدید امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی در نخستین نشست با فعالان اقتصادی استان حرف‌های تازه‌ای داشت.

شعارسال: معاون جدید امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی در نخستین نشست با فعالان اقتصادی استان حرف‌های تازه‌ای داشت.

کارگروه رفع و تسهیل موانع تولید استان خراسان شمالی به‌عنوان بازوی محرک برای تولید کنندگان و ناظری برای دستگاه‌های متولی امر تولید شناخته شده است. جلسات این کارگروه٬ تقریبا هر هفته یک‌بار و با هدف بررسی آخرین وضعیت مراودات بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های اجرایی با مدیریت معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی برگزار می‌شود.

محمود دلپسند معاون سابق امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی در آخرین حضور خود در این جایگاه با بیان برخی از دستاوردهای این جلسات٬ اظهار داشت: از سال 92 تاکنون سه هزار و 794 مصوبه در حوزه های اقتصادی، سرمایه گذاری، اشتغال و سایر بخش های مرتبط داشته ایم.

وی بر حمایت از بخش خصوصی و کارگاه های تولیدی تاکید کرد و افزود: در این مدت یکهزار و 150 میلیارد ریال نیز وام از صندوق توسعه ملی برای فعالیت های اقتصادی این استان دریافت شد.

معاون سابق استاندار بر سرمایه گذاری داخلی و همچنین خارجی تاکید کرد و گفت: 170 میلیون دلار برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان رقم خورد که در این راستا در سال 95 رتبه 15 کشوری را به دست آورده ایم.

وی در پایان افزود: با توجه به اهمیت کار تولید و اشتغال2 تا کنون به طور میانگین هفته‌ای یک‌بار کارگروه رفع موانع تولید را برگزار کرده ایم.

* مدیران اقتصادی استان پاسخ‌گو باشند

معاون جدید اممور اقتصادی استانداری خراسان شمالی در نشست معارفه خود از همه مدیران استان خواست٬ موضوع تولید و اشتغال را جدی گرفته و اظهار داشت: اصلاح فرآیندهای سرمایه گذاری و تسریع پاسخگویی مدیران به سرمایه گذاران مورد تاکید است و همچنین ایجاد ارتباط تنگاتنگ با صندوق توسعه ملی برای دریافت اعتبارات، بهره مندی از روش ها و فناوری های دنیای امروز و در نهایت کسب تجربه از استان های پیش رو از جمله سیاست های من در این حوزه خواهد بود.

مجید پورعیسی با بیان این که باید نسبت به امور خوش بین باشیم، تاکید کرد: خوش بینی به معنای وعده دادن نیست بلکه ایجاد تعامل و همفکری برای رسیدن به راهکارهای عملیاتی در حل مشکلات است.

وی٬ بهره مندی از نظرات مشورتی نخبگان و کمک دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در پیشبرد اهداف و برنامه های کاری خود مورد تاکید قرار داد، و در ادامه تصریح کرد: تمامی افراد باید نسبت به نقش و جایگاه خود در راستای توسعه استان آگاه باشند و تاکید می کنم ناهماهنگی در بخش های مختلف اقتصادی ما را از مسیر رسیدن به اهداف دولت و نماینده دولت در استان دور می کند.

پورعیسی مطرح کرد: برای انجام کارها در برخورد با یکدیگر رودربایستی ها را کنار گذاریم و اگر نقدی بر نحوه عملکرد فردی وجود دارد، بیان آن را به بعد از اتمام مسئولیت افراد موکول نکنیم چرا که تاثیری در رشد و توسعه استان نخواهد داشت.

* وقتی کارگروه رفع موانع تولید برای بعضی‌ها مهم نیست

مهم نبودن کارگروه رفع موانع تولید و تصمیمات آن را می‌توان در انتقادهای گاه به گاه مدیران ارشد اقتصادی استان٬ متوجه شد. استاندار خراسان شمالی در آخرین شورای اداری استان در سال 96 با انتقاد از مدیران ارشد بانکی کشور که در اراسه تسهیلات به استان کوتاهی می‌کنند٬ اظهار داشت: علی‌رغم مشکلاتی که در سطح ملی بانک‌ها برای استان ایجاد کرده اند٬ همکاری بانک‌های داخل استان خوب بوده است.

انتقاد از بانک‌ها و اهمیت ندادن به مصوبات این کارگروه به ترجیع‌بند سخنان معاون پیشین امور اقتصادی استانداری نیز تبدیل شده بود. وی همیشه از کم‌کاری بانک‌ها در ارائه تسهیلات و عدم توجه به مصوبات کارگروه٬ انتقاد می‌کرد.

* مدیران‌عامل بانک‌ها در جلسات کارگروه حضور پیدا کنند

معاون جدید امور اقتصادی استانداری با شناخت از سابقه وضعیت همکاری بانک‌ها با تولید‌کنندگان و فعالان اقتصادی استان٬ در اخرین نشست کارگروه رفع موانع تولید خراسان شمالی٬ اظهار داشت: حضور نفرات عضو کارگروه به ویژه مدیران عامل بانک‌ها در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با هدف بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی الزامی است.

پورعیسی هم چنین خطاب به تولید کنندگان تاکید کرد: پرداخت بدهی‌ها و معوقات واحدهای تولیدی به نظام بانکی، مالیاتی و بیمه باید مورد تاکید باشد و تمامی تسهیلات دریافتی باید متناسب با درخواست مطرح شده هزینه شود.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان هم چنین باید برای راه اندازی واحد تولیدی خود باید طرحی جامع و با توجیه اقتصادی ارائه دهند و در این راستا باید از نظرات متخصصان و کارشناسان حوزه مربوط بهره مند شوند.

به نظر می‌رسد٬ مهم نبودن مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان٬ از سوی دستگاه‌های اجرایی و متولی٬ مهم‌ترین عامل درجا زدن اقتصادی واحدهای تولیدی خراسان شمالی به عنوان محروم‌ترین استان کشور است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 23 اسفند 1396، کدخبر: 1680459 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۴
0
0
بحث رونق دادن به اقتصاد کشور چیزی نیست که به دست یک یا دو نفر انجام شود باید تمام ارگانها و تمام نفرات به این کار اهمییت دهند و دست به دست هم برای رونق بخشی به اقتصاد داخلی تلاش کنیم
س.د۷۶
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
0
0
بیشترین امور دولت صرف رفع مشکل برجام میشود نه رفع مشکل تولید و اشتغال
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین