شعار سال: قاسم زراعتکار گفت: چگونگی نحوه پخت و تولید نان سنگک و همچنین دیگر نانهای ایرانی همچون بربری یا تافتون از بخشهای آموزشی تیم اعزامی نانوایان ایرانی به نانوایان فرانسوی است. وی مدت این سفر را یک هفته اعلام کرد و ادامه داد: امیدوارم در کنار آموزش نحوه تولید نان ایرانی بتوانیم با دانشهای نوین علمی و صنعتی در این زمینه آشنا شویم. وی که نانوایان برتر کشور را در این سفر همراهی میکند؛ گفت: شعار ما حمایت از نانوایان است و تلاش میکنیم تا تجربیات ارزشمند خودمان را به عرصه بینالملل منتقل کنیم. وی با اعلام اینکه دانشگاه علمی کاربردی صنعت نان بهزودی در پرند آغاز بهکار خواهد کرد؛ گفت: این دانشگاه با بهرهگیری از استادان ایرانی و اروپایی بهزودی در شهرک صنعتی پرند آغاز بهکار خواهد کرد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 29 فروردین 97، شماره: 3377431