پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۵۳۸
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴
وزیر امورخارجه انگلیس در سخنانی از بررسی بیشتر فرصت‌های ارتباطی با ایران خبر داد.

شعارسال: « فیلیپ هاموند» پیش از آغاز نشست امروز وزرای امورخارجه اتحادیه اروپا در بروکسل همچنین اظهار داشت: با توجه به آزمایش موشکی اخیر ایران باید این امور مورد بررسی بیشتر قرار گیرد تا به رفتارهای نابهنجار از سوی این کشور ختم نشود.

وزیر امورخارجه انگلیس با تاکید بر اهمیت بهبود مناسبات ایران و غرب گفت: ایران باید به راستی آزمایی خود ادامه دهد.

وزرای امورخارجه اتحادیه اروپا در نشست امروز خود قرار است بررسی مناسبات با ایران را به بحث و تبادل نظر بگذارند.

بر اساس گزارش های رسیده با توجه به سفر قریب الوقوع «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا به تهران در ماه آوریل، وزرای امور خارجه این اتحادیه، همکاری با ایران در حوزه های انرژی، محیط زیست، آموزش و پرورش و علوم را مورد گفتگو قرار می دهند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار خبر 24 اسفند 1394 ، کدمطلب: 3580176، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین