پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۹
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ۸ میلیون گیمر نوجوان (۱۸-۱۴) سال در کشور داریم که روزانه ۱۲۰۰ سال توسط آنها صرف بازی می شود و تنها سرگرمی آنها بازی شده است.

شعارسال: نشست خبری فضای مجازی، باید ها و نبایدهای دانش آموزان با حضور حامد علامتی دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان صبح امروز برگزار شد.

علامتی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آمارهای کلی در حوزه فضای مجازی و در ارتباط با دانش آموزان بیان کرد: امروزه شاهد هستیم سهم بسیار زیادی از اوقات نوجوانان معطوف به فضای مجازی است و بازی های رایانه ای که عموما در موبایل نصب شده اند، می شود. ضمن اینکه در شکل واقع بینانه آمار نشان می دهد که ۸ میلیون گیمر نوجوان( ۱۴-۱۸ ) سال در کشور داریم که روزانه هزار و دویست سال توسط آنها صرف بازی می شود و تنها سرگرمی آنها بازی شده است.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: مرکز تحقیقات بازی های رایانه ای اعلام کرده است که ۹۵ درصد بازی ها وارداتی هستند و در واقع با سبک زندگی غربی ساخته شده اند. همچنین حضرت آقا تعبیر کرده اند که جوانان ما امروز در فضای مجازی تنفس می کنند.

وی افزود: گزارش های متعددی به دستمان می رسد که نشان می دهد ۱۸ میلیون کاربر فضای مجازی زیر ۱۸ سال است. این موضوع از اهمیت تولید محتوای سالم خبر می هد که در واقع این تولید محتوا برای نسل سرنوشت ساز آینده است. متأسفانه باید باور کنیم امروز سهم جوانان از فضای مجازی بیشتر از فرصت، تهدید است. به طوری که در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ آنچه که اعلام شده است این است که جرایم در حوزه فضای مجازی بیش از ۷۳ درصد افزایش داشته است که در این میان سهم اینستاگرام ۲۰ درصد و سهم تلگرام ۴۳ درصد بوده است.

علامتی خاطرنشان کرد: از همه اینها مهمتر وقت طلایی جوانان است که در این میان هدر می رود و این خسارت جبران ناپذیری برای عرصه تعلیم و تربیت است. ما در حوزه وظیفه کاری خود در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در وهله اول، روشنگری در فضای مجازی را در دستور کار داریم و در ادامه شکل دهی به نهضت سواد مجازی در آموزش و پرورش را انجام خواهیم داد. همچنین برخی از اقداماتی که ذیل این سیاست ها در حال اجرا ست در برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اجرا می شود.

وی در توضیح برخی اقدامات توضیح داد: ما براساس تأکید مقام معظم رهبری در برنامه کوتاه مدت خود، تمام پیام رسان های خود از اصل، حقیقی تا حقوقی را به پیام رسان های ایرانی منتقل کردیم و به تمام دانش آموزان اعلام کردیم که محدودیتی در انتخاب پیام رسان داخلی ندارند. همچنین یک بسته محتوایی توسط دانش آموزان درباره پشت پرده تلگرام تهیه شده که به تمام مدارس ارسال شده است.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان تصریح کرد: در برنامه میان مدت خود که تا پایان سال ۹۷ در دستور کار جدی خود داریم، برنامه های مهارتی سواد مجازی و ... است. همچنین یک برنامه بلندمدت برای ۵ سال آینده در نظر داریم که شامل برگزاری کارگروه های دیجیتالی با هدف تولیدات دیجیتالی سالم برای فضای مجازی است. همچنین با برخی از مجموعه ها، تفاهم نامه همکاری انعقاد خواهیم کرد تا سواد رسانه ای را بالا ببریم. تولیدات رادیویی در راستای چالش و زیست در فضای مجازی با زبان طنز تهیه خواهیم کرد تا در زنگ های تفریح برای دانش آموزان پخش شود. همچنین گفتمان سازی، اقدامات ترویجی برای سواد دانش آموزان و مشارکت در تولید را در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه آموزش برای والدین در کنار آموزش برای دانش آموزان در دستور کار جدی این اتحادیه است، به تربیت ۲۰۰ مربی دوره دیده اشاره کرد و گفت: ما یک بخش کاملاً آموزشی در دستور کار داریم و یک بخش تولید محتوا و بیشتر فعالیت ما در سال جدید استانی خواهد بود. در واقع ما ۳۰ درصد فعالیتمان ملی و ۷۰ درصد استانی خواهد بود. از ۸۰۰ قرارگاه دانش آموزی که در اختیار داریم، ۲۰۰ قرارگاه به مربیان مجرب آموزش دیده در این راستا مجهز هستند و تصمیم داریم در طول سال این ۸۰۰ قرارگاه را کامل کنیم.

علامتی در بخش دیگری از سخنان خود در این راستا که عموما پیشگیری بهتر از درمان است اما عمده فعالیت های شما معطوف به درمان است، با وجود بیش از ۲۰ هزار عضو در این اتحادیه، چرا نتوانستید در پیشگیری خطرات و آسیب های فضای مجازی موثر باشید، یادآور شد: به طور کلی همه مسئولان کشور آن طور که باید به مدیریت فضای مجازی و پیشگیری از آسیب ها اهمیت می دادیم، اهمیت ندادیم. انتقاد شما به طور کلی و برای همه نهادها در کشور وارد است اما زمانی که مقام معظم رهبری که فریاد می زنند که فضای مجازی را دریابید ما می بینیم شورای عالی فضای مجازی سالهاست که تشکیل جلسه نمی دهد. پس این ایرادی که شما می گویید به همه دستگاه ها وارد است اما جسته و گریخته برخی جاها کارهایی انجام شده است و اثرگذار بوده است. ما هم در اتحادیه کارهایی انجام داده ایم. به طور مثال تربیت همین ۲۰۰ مربی ای که اعلام کردم. ما دوسال است که وارد فضای مجازی شده ایم اما لازم است نیروهای خودمان را آماده کنیم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 16 اردیبهشت 1397، کد خبر: 4288984، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۷
0
0
گیمر بودن مسئله ای هست که نمیشود گفت به کلی میتواند بد باشد ؛ ولی از حدی که بگذرد خطرناک است
ا.ح75
ناشناس
United Kingdom
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۷
0
0
الان گیم در کل جهان یک صنعته و شما نمی تونید تهدید رو به فرصت تبدیل کنید
ن.ف83
ناشناس
United Kingdom
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۷
0
0
بسیار بسیار از این بی برنامگی ها و وقت هدر دادن ها در کشور و نسل جوانمون بیداد می کند
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۸
0
0
عصر جدید عصر ارتباطات و رایانه هاست ؛ دیگر نمیتوان آن بازی های کودکانه را از بچه ها انتظار داشت
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین