پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۴۸۱۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵
عضو شورای شهر تهران با اشاره به عدم جداسازی زباله‌های خشک و‌ تر گفت: این وضعیت هزینه جمع آوری پسماند را بیشتر کرده است.

شعارسال: زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه تهرانی‌ها روزانه 8 هزار و 500 تن زباله تولید می‌کنند که توسط شهرداری‌ جمع آوری می‌شود، گفت: این رقم نشان می‌دهد سرانه مصرف هر شهروند تهرانی بالاتر از سطح استاندارد است.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران با ابراز تأسف از اینکه زباله‌های خشک و تر جداسازی نمی‌شوند، اظهار کرد: باید به شهروندان آموزش‌های لازم داده شود تا فرآیند تفکیک زباله خشک و تر از مبدأ انجام شود. این امر ضمن کاهش هزینه‌های جمع آ‌وری پسماند به سلامت محیط زیست هم کمک می کند.

وی با بیان اینکه طبق آمار فقط 3 درصد زباله‌ها تفکیک می‌شوند، گفت: این آمار بسیار ناچیز است و علت وجود چنین وضعیتی فراهم نشدن ساز و کارهای لازم است.

صدراعظم نوری افزود: از سازمان مدیریت پسماند خواسته‌ایم که برای جمع آوری پسماند به صورت جدی‌تر عمل کند و از تجارب سایر شهرهای ایران و کشورهای منطقه هم استفاده کند.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه بهترین شیوه برای تفکیک زباله‌های خشک و تر، جداسازی از مبدأ است، اظهار کرد: در این شرایط این دو نوع زباله دو مسیر متفاوت را طی خواهند کرد و زباله تر در فرآیند خود به کمپوست تبدیل می‌شود و دوباره مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: زباله خشک چون سبک‌تر است، به راحتی قابل بازیافت است و با زحمات کمتری به چرخه مصرف برمی‌گردد.

صدراعظم نوری با بیان اینکه تفکیک زباله خشک از تر برای تولید کنندگان آن سخت نیست، گفت: این اقدام کار بسیار آسانی است که فقط نیازمند برنامه ریزی است.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران افزود: زباله‌های تر به دلیل شرایط فساد پذیری باید در سرویس های کوتاه تر جمع آوری شوند و زباله های خشک هم چون ایجاد آلودگی نمی‌کنند، می‌توانند در دوره‌های طولانی تر جمع آوری شوند. می‌توان با روش‌های تشویقی و ارائه مزایا شهروندان را تشویق کرد که به تفکیک زباله هایشان بپردازند.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار: 19مرداد1397، کدخبر: 6625907: www.yjc.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
0
0
ا.ف75
روزانه؟ واقعا این امار بی نهایت زیاده! ای کاش میشد مثل خارجی ها از زباله هامون برق تولید کنیم:))
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین