پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۹۱۵۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان از فعالیت مجدد واحدهای غیر مجاز گردشگری در این استان انتقاد کرد.

شعار سال: امین قاسمی در شورای برنامه ریزی لرستان در سخنانی با بیان اینکه بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغات، مشخص شده و اگر طرحی اجرا نشد باید دستگاه ذی ربط کاربری را به حالت اولیه برگرداند، اظهار داشت: در این راستا کمیسیونی تشکیل شود که نظارت ها در این زمینه بیشتر و قوی تر شود.

وی با بیان اینکه هم در محدوده شهر و هم در خارج از شهرها اراضی متعددی برای طرح های مختلف داریم، عنوان کرد: به طور مثال در کنار دریاچه «کیو» بهترین زمین را داریم که ۱۵ سال بوده فردی آن را گرفته و هیچ اقدام خاصی هم روی آن انجام نداده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری لرستان گفت: طی شش ماه گذشته چند بار مکاتبه کرده ایم و این در حالیست که هنوز خلع ید نشده است تا بتوانیم زمین را بر اساس تشریفات قانونی به سرمایه گذاران دیگری که پای کار هستند واگذار کنیم.

قاسمی با بیان اینکه خیلی افراد در حوزه گردشگری بدون مجوز در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: دستگاه متولی پیگیری کننده که با آن برخورد کند در این زمینه میراث فرهنگی نیست و خیلی از دستگاههای دیگر باید با ما همکاری داشته باشند، حمایت کنند و اهرام قانونی ما باشند تا بتوانیم با آنها برخورد کنیم و مجوزهای قانونی را بگیرند.

وی با بیان اینکه به صورت هفتگی جلسات و بازدیدهای کارشناسی مشترکی با دانشگاه علوم پزشکی، امکان نیروی انتظامی، صنعت، معدن و تجارت داریم و به واحدهای غیر مجاز اخطار داده می شود و برخی تعطیل می شوند، گفت: اما به فاصله ۱۰ روز دوباره فعالیت این واحدهای غیر مجاز شروع می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در ادامه سخنان خود گفت: کسانی که در نیمه راه برای ایجاد مراکز گردشگری مانده اند، افرادی هستند که دنبال مجوزهای قانونی نیامده اند.

قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد زیرساخت های گردشگری در دریاچه «گهر»، اظهار داشت: با دستور استاندار لرستان، حدود دو ماه پیش با حضور معاونین استاندار از این منطقه بازدید کردیم.

وی با بیان اینکه قرار شد که قسمت هایی از دریاچه «گهر» که می تواند به عنوان «خدمات ده» در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد و همچنین جاذبه های مشابه آن از طریق منابع طبیعی و محیط زیست در اختیار میراث فرهنگی قرار گیرد تا ما با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی طراحی و زیرساخت فراهم کنیم، گفت: علیرغم پیگیری های متعدد و چندین جلسه تا کنون این امر محقق نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، بیان داشت: بخشی که در حال حاضر در دریاچه «گهر» ارائه خدمات می کند هیچ قرار دادی با میراث فرهنگی و محیط زیست ندارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 23 مرداد 97، کد مطلب: 4374657:www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین