پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۰۱۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۷
اخیراً یک رسانه دولت مدعی شده قرار است قیمت مصوب خودرو ۵درصد کمتر از حاشیه بازار شود که این امر با سکوت وزارت صنعت روبه‌رو شده و بازار خودرو را بلاتکلیف‌تر از روزهای گذشته کرده است.
شعارسال: ماجرای افزایش قیمت خودرو در طول چند هفته اخیر بسیار داغ شده و نقل قول‌های متعددی در مورد سرنوشت قیمت‌ها در بازار مطرح می‌شود. در این شرایط خودروسازان که مدعی اصلی افزایش قیمت‌ها هستند مدام با ادله‌های خاص خودشان بر طبل گرانی خودرو می‌زنند و وزارت صنعت هم همسو با آنها خبرهای ضد و نقیضی در مورد تغییرات قیمت خودرو را مطرح می‌کند، به‌نحوی که یک روز معاون سابق وزیر صنعت می‌گوید "قیمت‌های جدید خودرو را یک‌شنبه هفته جاری اعلام خواهیم کرد" و از طرف دیگر وزارت صنعت با ارسال اطلاعیه‌ای از عدم تصمیم‌گیری در مورد قیمت خودرو صحبت می‌کند. در نهایت هم خبر از پیشنهادات 10ماده‌ای به وزیر صنعت می‌شود.

البته از طرف دیگر صدور مجوز افزایش قیمت خودرو را موکول به امضای رئیس جمهور عنوان می‌کنند. جالب اینجاست روزنامه دولت هم در جدیدترین اظهار نظر خود به‌نقل از یک مقام آگاه مدعی شده "در جلسه شنبه 26 آبان ماه معاونین وزیر، خودروسازان، قطعه‌سازان و کارشناسان خودرو قرار شده قیمت خودرو 5 درصد کمتر از حاشیه بازار شود".

متأسفانه همین اخبار عاملی شده تا بازار این روزهای خرید و فروش خودرو در بلاتکلیفی قرار داشته و کمتر معاملاتی در آن انجام شود. عمده فروشندگان خودرو مقصر اصلی وضعیت امروز بازار را خودروسازان می‌دانند چرا که با کاهش عرضه باعث شده‌اند تا فاصله قیمتی خودرو از کارخانه تا بازار شکاف بسیاری پیدا کرده و دست دلالان و واسطه‌گران در بازار باز شود.

فروشندگان خودرو با اعلام اینکه دلیل شرایط این روزهای بازار خودرو و ایجاد شکاف قیمتی کارخانه تا بازار خودروها فقط متوجه خودروسازان است می‌گویند: مگر می‌شود قیمت کاذب این روزهای بازار را معیار قرار داده و فروش کارخانه خودرو زیر 5 درصد بازار باشد. مگر قیمت خودروی 50 میلیون تومانی کارخانه که امروز به 135 میلیون تومان رسیده منطقی است! متأسفانه بازار رها شده و هیچ تصمیمی برای مدیریت آن اتخاذ نمی‌شود.

در حال حاضر اختلاف قیمت کارخانه تا بازار خودروهای زیر 30 میلیون تومان از ١٣ تا ١٥ میلیون تومان و خودروهای 30 تا ٤٥ میلیون تومان ٢٣ تا ٤٧ میلیون تومان و خودروهای ٤٥ تا ٥٥ میلیون تومان ٤٣ تا ٥٨ میلیون تومان رشد پیدا کرده و خبری هم از نظارت دستگاه‌ها بر بازار نیست.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 28 آبان 1397 ، کدخبر: 1879408 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
0
0
وای بر دولت و حکومتی که نتواند از عهده مهار دسیسه خودروسازان زپرتی بر بیاد...
مگر اینکه خودشون نفع ببرند.
قشر کارگر و کارمند که دیگه زیر تر از زیر خط فقر رو داریم میبینیم، حتی دیگه نمیتونیم ماشینی با تکنولوژی حداقل 30 سال پیش بخریم
اینه نتیجه 40 سال حضور در صحنه های مختلف آقایون...
میدونید اگه قورباغه ای که توی ظرف آب باشه و زیر ظرف رو شعله روشن کنن، بدون اینکه قورباغه متوجه بشه میپذه... زمانی متوجه میشه که دیگه سیستم عصبی از کار افتاده و دیگه دیره...
ما مثال همان قورباغه هستیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین