احمد بیگدلی ظهر امروز در جریان سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان زنجان و شهرستان خدابنده اظهار کرد: زمانی مملکت بودجه داشت ولی برنامه نداشت، ولی دولت تدبیر و امید آمد و گفت مگر میشود برنامه نداشت و مملکتداری کرد که در همین راستا سازمان مدیریت و برنامهریزی فعال شد.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پروژه دو بانده شدن جاده قیدار -سلطانیه پیشرفت خوبی ندارد، تصریح کرد: در طی دو سال گذشته چندین برابر هشت سال قبل برای باند دوم جاده قیدار- سلطانیه اعتبار گذاشته شده است.
وی با اشاره به برخی از مشکلات کشاورزان و جهادگران و مشکل مجتمعهای آبرسانی و ... افزود: از مساعدتهای صورت گرفته در این راستا تقدیر میکنیم اما انتظار داریم این کمکها به شهرستان خدابنده بیشتر شود.
در ادامه نیز امام جمعه قیدار ضمن اشاره به برخی از مشکلات خدابنده از جمله راه و مدارس تخریبی خواستار پیگیری و حل این مشکلات شد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار :17 اسفند 97، کد خبر:13971217000170 www.farsnews.com،