پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۰۶۷۷
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۲
رضا اردکانیان وزیر نیرو که به همراه وزیر خارجه ایران به روسیه سفر کرده است در بدو ورود به این کشور گفت: در این سفر امضای الحاقیه قرارداد ساخت نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک استان هرمزگان با استفاده از تسهیلات دولت روسیه مورد بررسی قرار می گیرد.
شعار سال: وزیر نیرو که به همراه وزیر خارجه ایران به روسیه سفر کرده است در بدو ورود به این کشور گفت: در این سفر امضای الحاقیه قرارداد ساخت نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک استان هرمزگان با استفاده از تسهیلات دولت روسیه مورد بررسی قرار می گیرد.

«رضا اردکانیان» یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران درفرودگاه مسکو، افزود: تشریفات قانونی مراحل الحاق ایران به اتحادیه اقتصادی اورآسیا ۴ روز پیش انجام شد و قرار است در این سفر با دبیر کل این اتحادیه، راهکارها و مراحل عملیاتی شدن موافقت نامه های ایران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 رئیس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه تاکید کرد: با استفاه از این فرصت نتایج اجلاس دو جانبه ایران و روسیه در خرداد ماه سال جاری در تهران و اصفهان از وزیر انرژی روسیه پیگیری می شود.

وزیر نیرو تصریح کرد: اعضای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه و بخش خصوصی  دو کشور بر فعال شدن بیشتر کمیسیون مشترک اقتصادی دو طرف اذعان دارند و در توسعه مناسبات بین ایران و روسیه و فعال شدن عضویت ایران در این اتحادیه  روسیه به عنوان یک بازیگردان اصلی نقش مهمی داشت.

لازم به ذکر است وزیر نیرو به همراه وزیر امورخارجه ایران به منظور توسعه مناسبات سیاسی و اقتصادی و بررسی آخرین تحولات برجام یکشنبه شب در صدر یک هیأت عالی‌رتبه سیاسی وارد مسکو شدند.

قرار است وزیر امورخارجه ایران در مسکو، در مورد توسعه روابط دوجانبه و راهکارهای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و آخرین تحولات برجام با همتای روسی خود دیدار و گفت‌وگو ‌کند.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا،تاریخ انتشار:11شهریور1398،کدخبر:83461384،www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین