پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۵۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل از آزادسازی یک هزار و ۸۶۶ هکتار از اراضی این استان از سال گذشته تاکنون خبر داد که به دلایل مختلف در اختیار اشخاص قرار داشت.
شعارسال: علی آذرنژاد روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران تشریح کرد: برخی زمین ها در گذشته برای طرح های غیر کشاورزی واگذار شده بود که همگی احصا شد و آنهایی که نسبت به اجرای طرح های مورد نظر اقدام نکرده بودند به استناد ماده ۳۸ نسبت به بازگرداندن زمین به دولت اقدام شد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان بیله سوار در راس فهرست قرار دارد، افزود: ۶ هزار و ۴۸۸ هکتار از اراضی نیز در اختیار افراد و برخی مجموعه ها بود که در آنها طرحی پیاده نشده بود؛ پرونده آنها نیز باز بوده و در دست بررسی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با بیان اینکه در مجموع ۶۰۰ جلسه در زمینه مبارزه با زمین خواری در این استان برگزار شده، بیان کرد: کمیسیون ماده ۹۹ فعال بوده و در قالب آن ۵۲ پرونده بررسی و در نهایت برای ۳۴ مورد رای تخریب صادر شد.

او اضافه کرد: در قالب کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز حدود هفت هزار پرونده بررسی و در نهایت منجر به صدور حکم تخریب برای ۴۷۱ مورد شد.

آذرنژآد گفت: مالکان و بهره برداران غیرقانونی از اراضی در هر نقطه ای حق دریافت خدمات ندارند و ساخت و سازهای بی رویه در حاشیه شهرها هم از این امر مستثنی نیستند که در این زمینه شهرداری با همکاری دادستانی اقدام های مورد نظر را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه ساخت خانه خارج از محدوده روستا حدود چهار هکتار است، گفت: برخی به دنبال منافع خود هستند و افراد بدون اطلاع از وضعیت ثبتی و سندی ملک اقدام به معامله می کنند و یا برخی نسبت به احداث ساختمان در زمین کشاورزی اقدام دارند که فرمانداران و دهیاران باید در صورت مشاهده هر موردی گزارش دهند تا اقدام های قانونی لازم انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه شهرداری ها به عنوان متولی شهر مسوول جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز هستند، افزود: در زمینه افزایش محدوده شهرها تعاونی ها درگیر امر بوده و نسبت به تغییر کاربری اقدام کرده بودند که از طریق قوه قضاییه، برگزاری مستمر جلسه های ستاد مبارزه با زمین خواری، اخطار به بنگاه های املاک برای معاملات صوری و در قالب کمیسیون ماده ۵ به استناد ماده ۶ و ۷ قانون منع فروش اراضی با کاربری های غیرمسکونی، از این امر جلوگیری شده است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی دیارآذربایجان، تاریخ انتشار: پنجشنبه7 مرداد 1395، کد خبر: 26257، www.diyareazarbaijan.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
0
0
این جمله که ساخت خانه خارج از محدوده روستا حدود چهار هکتار است(متن خبر)، یعنی چی؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین