پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۵۸۵۵
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
در حالی که جامعه و خصوصا حوزه زنان ، نیازمند عملکرد ملموس در بسیاری از مسائل مبتلا به است. خانم دکتر ابتکار در خصوص سهم زنان کشور در R&D آمار می دهد؟ نه این که این موضوع مهم نباشد ، بلکه بحث اولویت ها و موضوع جامعیت اقدامات و برنامه های موثر مورد نیاز حوزه زنان ، مطرح است. قضاوت با شما ؟
شعار سال:معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده نوشت: «سهم مشارکت زنان ما از ۲۷/۷٪ در سال۲۰۱۹ به ۳۱/۲٪ در سالجاری رسیده؛ به معنی ۳/۵٪ رشد مشارکت در عرصه علم و فن آوری.»

 معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، نوشت: «دیروز در جلسه دولت گزارشی دادم از بهبود شاخص مشارکت زنان ایرانی در تحقیق و توسعه در آمار۲۰۲۰ یونسکو. براساس این آمار، سهم مشارکت زنان ما از ۲۷/۷٪ در سال۲۰۱۹ به ۳۱/۲٪ در سالجاری رسیده؛ به معنی ۳/۵٪ رشد مشارکت در عرصه علم و فن آوری.
 
این افزایش سهم زنان کشور در R&D بیشتر به سهم روز افزون آنان در شرکت های دانش بنیان برمیگردد.
 
مهم تر آنکه میانگین سهم جهانی ۳۰٪ است که امسال زنان ایرانی با سهم ۳۱/۲٪ کمی از متوسط جهانی بالاتر هستند.»
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  پایگاه خبری جماران   ،تاریخ انتشار:  30 مرداد 1399،کدخبر:  1464901،www.jamaran.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین