پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۰۴۰۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
رئیس نظام صنفی کشاورزی با اشاره به اینکه افزایش چند برابری قیمت ماشین آلات و ادوات کشاورزی با درآمد کشاورزان اختلاف معناداری دارد گفت: افزایش قیمت ماشین آلات و ادوات کشاورزی همانند سایر نهاده‌های تولید کاملا محسوس است، به عنوان مثال قیمت تراکتور از ۸۰ میلیون به بالای ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است.
شعار سال:محمد شفیع ملک زاده با اشاره به اینکه افزایش قیمت تراکتور و ادوات کشاورزی بر هزینه‌های تولید تاثیر بسزایی داشته است افزود: با وجود درآمد‌های ناچیز کشاورزان، امکان خرید ماشین آلات با تکنولوژی روز وجود ندارد.
 
ملک زاده ادامه داد: با توجه به نوسان نرخ ارز، قیمت کمباین از ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است که با این وجود کشاورزان مجبورند با روش سنتی به کار خود ادامه دهند.
 
رئیس نظام صنفی کشاورزی با بیان اینکه در بخش توسعه مکانیزاسیون شعار‌هایی داده می‌شود، گفت: اگرچه در بخش مکانیزاسیون نسبت به سال‌های قبل تغییراتی داشتیم، اما در حد رفع نیاز‌ها نیست. به عنوان مثال در بخش نشاکاری برنج نسبت به ۲ سال قبل ۱۰۰ درصد مکانیزاسیون در سطح نشاکار‌های برنج اضافه شده، اما به معنای رفع کامل نیاز‌ها نیست.
 
این مقام مسئول با تاکید بر نوسازی ماشین آلات کهنه و فرسوده گفت: هم اکنون در برداشت گندم از کمباین ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته استفاده می‌شود که این امر علاوه بر کاهش کیفیت، افزایش هزینه‌های تولید و ضایعات محصولات کشاورزی را در بر دارد.
 
وی با انتقاد از نبود کمباین برداشت کلزا گفت: با وجود نبود کمباین خاص مزرعه کلزا، کشاورزان از کمباین گندم برای برداشت محصول استفاده می‌کنند که به سبب تفاوت از لحاظ فنی در برداشت محصول، میزان ریزش و هدررفت افزایش می‌یابد که این امر بر کشاورزان فشار وارد می‌کند.
 
ملک زاده افزود: با وجود افزایش هزینه‌های تولید و نبود درآمد کافی کشاورزان، امکان کشاورزی مکانیزه وجود ندارد. به عنوان مثال کشاورزان در چند سال قبل با برداشت ۲۰ تن گندم تراکتور مورد نیاز را خریداری می‌کردند که هم اکنون با برداشت ۱۰۰ تن محصول هم امکان خرید تراکتور و کمباین وجود ندارد.
 
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ادامه داد: با توجه به آنکه کشاورزی مکانیزه مستلزم هزینه‌های بالاست، از این رو انتظار می‌رود که مسئولان تسهیلات کم بهره یا بدون بهره در اختیار بهره برداران قرار دهند که در شرایط فعلی تولید امکان بازگشت این میزان تسهیلات وجود ندارد.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  پایگاه خبری دهقان نیوز، تاریخ انتشار: 17 آبان  1399  ، کدخبر: 55655 ،www.dehghannews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
0
0
ديگه بايد هرچي مياد دور كشا.ورزي رو برا نسل جوان خط كشيد چون نه به صرفه ست نه دولت حمايت ميكنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
0
0
الان حتي كشاورز هم نيمشه بود! روحاني دمت گرم براي اين همه بدبختي
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
0
0
با اين وضع نميشه اميدي به رونق كشاورزي در ايران داشت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
0
0
كشاورزي در ايران يكروند بسيار نزولي داشته طي سالهاي اخير
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین