پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۱۱۴۰
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲
رئیس مرکز درمان اعتیاد بهزیستی از راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد ویژه دانش‌آموزان خبر داد و گفت: دانش آموزان معتاد از سوی مربیان پرورشی شناسایی و به مراکز درمان بهزیستی معرفی می‌شوند.
شعار سال: مجید رضازاده گفت: این کمپ ترک اعتیاد دانش‌آموزان مدل بسیار متفاوتی از آنچه تاکنون در قالب کمپ ترک اعتیاد وجود داشته نخواهد بود.

وی ادامه داد: با هماهنگی انجام شده میان ما و وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزانی که از سوی آموزش و پرورش اعتیادشان محرز می شود در یک فرآیند به بهزیستی معرفی شده و اقدامات درمانی آنها آغاز می شود.

رئیس مرکز درمان اعتیاد بهزیستی افزود: این دانش آموزان در واقع از سوی مربیان پرورشی شناسایی می شوند و به ما معرفی می شوند.

رضازاده با بیان اینکه ظرفیت مراکز نگهداری معتادان محدود است تصریح کرد: همچنین مقرر شده 2 مرکز ترک اعتیاد ویژه کودکان و نوجوانان در دو استان تهران و البرز راه اندازی شود که البته دستورالعمل لازم به منظور راه اندازی این مراکز آماده شده و ظرف یکی دوماه آینده ایلاغ می شود.

وی افزود: این مراکز به نگهداری افراد زیر 18 سال می پردازد و ظرفیت آنها نیز همانند مراکز ترک اعتیاد فعال در سراسر کشور خواهد بود.

وی گفت: مرکز درمانی مجهزی برای ترک اعتیاد کودکان و نوزادان در کشور راه‌اندازی کرده ایم تا در زمان ارجاع و سم زدایی از سوی نهادهای درگیری که به ما این افراد را معرفی می کنند مانند وزارت بهداشت مشکلی نداشته باشیم.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی فردا، تاریخ انتشار: 13 اردیبهشت 1396، کد مطلب: 663946، www.fardanews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین