پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۵۴۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۴
یک فعال اقتصادی با اعلام اینکه در شرایط امروز موافق تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت هستم گفت: هنوز استراتژی وزارت صنعت را نفهمیدیم و متأسفانه جریانات اقتصادی کشور براساس سلیقه و علایق مدیریت می‌ شود.

شعارسال: مجیدرضا حریری، با اشاره به اینکه 40 سال بعد از انقلاب نظام اقتصادی کشور هنوز سروسامان لازم را پیدا نکرده است، اظهار داشت: در این سالها اقتصاد اشکال مختلفی را تجربه کرده است. بعد از چهار دهه می‌توانیم بگوییم در بخش صنعت و معدن کارنامه خوبی نداشتیم. ظرفیت های ما مغفول مانده و به جز در صنعت گاز و پتروشیمی ما صنعتی نیستیم.

وی با انتقاد از اینکه متأسفانه براساس سلیقه و علایق جریانات اقتصادی کشور مدیریت می‌ شود، افزود: اگر براساس مطالعه و ظرفیت‌های تجاری این موضوع انجام می‌شد به طور حتم وضعیت اقتصاد کشور به شکل دیگری بود. در برخی مقاطع اشکالات مختلفی در حوزه مدیریت وزارت صنعت مطرح می شد، عده ای می گفتند وزیر بیشتر تجارت گراست و برخی دیگر در دوره ای وزیر را متهم به صنعتی بودن می‌کردند اما در نهایت برای یکپارچه شدن وزارت صنعت و اخذ تصمیمات مناسب برای تمام بخش‌ها اقدامی انجام نشده است.

حریری با تأکید براینکه باید براساس یک استراتژی منسجم از وزارتخانه ها به عنوان یک ابزار استفاده کرد، گفت: هنوز ما نفهمیدیم وزارت صنعت چه استراتژی را در پیش دارد. ممکن است براساس تصمیمات مقطعی اقداماتی انجام شود اما نتایج مثبت آنها زودگذر بوده و نمی‌تواند اثرگذاری مناسبی را داشته باشد.

وی افزود: در دولت دهم به استناد مرکز پژوهش های بازرگانی تصمیم به ادغام وزارتخانه ها گرفته شد اما هیچ وقت گزارشی منتشر نشد تا دلایل دولت برای این ادغام مطرح شود. در این دوران نه یک نفر اخراج و نه یک ساختمان وزارت صنعت کم شده است. فقط یک نفر تصدی دو وزارتخانه را برعهده گرفته و اتفاق خاصی انجام نشد.

حریری با بیان اینکه دولت براساس رهنمودهای رهبری می‌بایست تصدی‌گری را رها کرده و فضای بیشتری را برای فعالیت به بخش خصوصی فراهم آورد، افزود: اگر دولت عزم سپردن کار به مردم را داشته باشد همین وزارتخانه های فعلی نیز زیاد بوده و میتوانند در هم ادغام شوند.

این فعال اقتصادی برلزوم وجود استراتژی توسعه اقتصادی در کشور تأکید کرد و گفت: تفکیک و یا ادغام وزارتخانه ابزار است بلکه اصل بر تبیین استراتژی در محیط کلان اقتصاد است، باید در این رابطه اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی با اعلام اینکه در شرایط امروز تا تبیین استراتژی مناسب در محیط اقتصادی کشور بنده موافق تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت هستم، تصریح کرد: باید فضا برای حضور مدیران متخصص در بخش های مختلف اقتصادی کشور فراهم شود، برای توسعه کلان اقتصادی کشور نباید براساس سلیقه عمل کنیم بلکه باید با یک استراتژی مناسب اهداف را تعریف کرده تا بتوانیم با بهبود ساختار اقتصادی کشور به یک رفتار عملی مناسب دست پیدا کنیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 17خرداد1396، کدخبر: 1428813: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸
0
0
بهت می گم جناب حریرچی، فقط پول مفت برای بعضی ها در بیاد کافیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین