شعار سال: دکتر"جعفر رودری" صبح یکشنبه دوازدهم شهریورماه در هشتاد و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان گفت: معتقدیم می توانیم توانمندسازی جامعه های محلی را با استفاده از ظرفیت های معین های اقتصادی هر منطقه رقم بزنیم.
وی با اشاره به ایده ابتکاری استاندار کرمان در تقسیم بندی استان به هشت منطقه اقتصادی، اظهار کرد: 22 معین اقتصادی از موسسات بزرگ غیردولتی هم اکنون در کنار دولت مشغول به فعالیت در راستای توسعه استان هستند و نتایج حاصله تاکنون نشان می دهد این موسسات در توسعه اقتصادی استان گام های موثری برداشته اند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان از ترسیم یک شیوه نامه در جهت جلوگیری از موازی کاری در استان و میان معین های اقتصادی و سایر نهادهای دخیل در امر توسعه منطقه سخن گفت و بیان کرد: خوشبختانه دستگاه های خدمات رسان دولتی و غیرعمومی هم اکنون در سطح استان در حال ارایه خدمات به مردم هستند اما ممکن است این خدمات هم راستا نباشند، به طوریکه در یک منطقه زیرساخت وجود دارد اما اقتصاد و معیشت در آنجا به صورت کامل شکل نگرفته است.
وی به تدوین نقشه راه توسعه نواحی اشاره و افزود: شناسایی جامعه هدف اولین اقدام در مسیر توانمندسازی مردم و برنامه ریزی برای توسعه مناطق و نواحی است که در این رابطه باید شناسایی بیکاران، شناسایی اقشار آسیب پذیر و طبقه بندی صورت گیرد.
رودری تبیین نقشه راه توسعه و سرمایه گذاری را گام دوم نقشه راه توسعه نواحی برشمرد و مطرح کرد: در این نقشه باید به بررسی و شناسایی وضع موجود و ظرفیت های محلی در جهت توسعه پرداخت تا بتوان راهبردها، فعالیت ها و اقدامات لازم جهت رسیدن به این مهم را تبیین کرد.
وی تبیین الگوی مالی را بسیار مهم دانست و بیان کرد: برای تامین منابع مالی و سرمایه گذاری می توانیم از راه های منابع مردمی، نهادهای اقتصادی و اجتماعی، معین اقتصادی، بانک ها و منابع دولتی به صورت مشارکتی در یک صندوق استفاده کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان آموزش و ترویج را گام دیگر این نقشه نام برد و تصریح کرد: شناسایی عرصه کار و بیکاری منطقه، تعیین فرصت های شغلی و سرمایه گذاری و انطباق کیفیت عرضه نیروی کار با تقاضای آن از دیگر لزومات جهت تدوین نقشه راه توسعه هر منطقه خواهد بود.
وی از لزوم تکمیل چرخه تولید سخن به میان آورد و عنوان کرد: باید در این نقشه به شکل گیری تعاونی ها و تشکل های حمایتی پس از تولید(بازاریابی و عرضه محصول) توجه شود و در این مرحله هدف تشکیل تعاونی های توسعه و عمران روستایی است که براساس اساسنامه موجود و به منظور پشتیبانی هدفمند و بازاریابی محصولات شکل گیرد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 12 شهریور 96، کد مطلب: 966-6284-5 ،www. isna.ir