پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۰۵۶۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ٢٠ درصد از دختران مقطع متوسطه دوم تمایلی به ادامه تحصیل ندارند.

شعار سال: فرحناز مینایی پور روز دوشنبه در نشست تخصصی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا، مدیران کل امور بانوان و مدیران کل امور اجتماعی استانداری های سراسر کشور افزود: یکی از مشکلات در حوزه آموزش دختران که معتقدم فاجعه ای در مقطع متوسطه است، نبود تمایل به تحصیل توسط این دختران است.

وی با بیان اینکه اکنون پوشش تحصیلی در این دوره تنها ٨٠ درصد است، تصریح کرد: از آنجا که مقطع متوسطه دوم دارای اهمیت ویژه ای است باید به این حوزه کمک کرد.

مینایی پور اظهار داشت: تلاش ما افزایش پوشش تحصیلی دختران است زیرا همیشه مقیاس آن از پسران پایین تر بوده است. البته اکنون در دوره ابتدایی دختران ٩٨ درصد پوشش تحصیلی داریم.

وی افزود: اکنون از میان یک میلیون زن شاغل در کشور 5٠٠ هزار نفر آنها در آموزش و پرورش فعالیت دارند و شش میلیون و 5٠٠ هزار دانش آموز مشغول به تحصیل دختر هستند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برای حوزه ورزش دختران اتفاق خوبی افتاده است زیرا به دلیل کمبود شدید نیرو به ویژه معلم ورزش در حوزه ابتدایی، مشکلات جدی وجود داشت؛ از این رو تمام معلمان دوره ابتدایی در تابستان امسال آموزش های تخصصی در حوزه ورزش را فرامی گیرند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمان آموزش دیده در این طرح برای کمک به ورزش دختران دوره ابتدایی تلاش خواهند کرد و با تاکید وزارت آموزش و پرورش سهم دختران در رقابت های ورزشی 6٠ درصد می شود.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های دیگر در حوزه دختران آسیب شناسی وضعیت دختران دهه ٨٠ است زیرا اکنون این دختران در مدارس مشغول تحصیل هستند.

مینایی پور ادامه داد: این دختران ادعا دارند که درخصوص گفت و گو با مشکل مواجه هستند و باب گفت و گو با خانواده را نمی توانند باز کنند که امسال برای این موضوع هم برنامه هایی در دستورکار داریم.

وی تصریح کرد: بحث آموزش حقوق شهروندی نیز از دیگر برنامه های دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش است که به همین منظور کتابی را در حال تدوین داریم که این آموزش ها ابتدا به دختران ارائه می شود.

مینایی پور افزود: دختران و زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند پس نیازمند توجه ویژه هستند.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 29 مرداد 97، کد مطلب: 83007094، www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۳۱
0
0
ا.ف75
باید دید که این امار در پسران به چه وضعی هست تا قضاوت کلی بشه در این مورد کرد!
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
0
0
خوب مشکل از کجاس ؟؟؟ این عدم انگیزه از کجا میاد؟؟ی بخشیش برمیگرده به ی سری فرهنگ و عاداتای نادرست اجتماعی ک البته از بین بردنش زمان میبره ولی تا اونموقع...:/
م.ق75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
0
0
آسیب شناسی باید صورت بگیره. راحت نمیشه از کنار این آمارها رد شد
م.ا75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
0
0
همینطور پیش بریم در اینده امار خانمای تحصیل کردمونم پایین میاد و اونوقت مسیر رسیدن به حق و حقومون خیلی طولانی تر میشه :/م.ق75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
0
0
یکی از دلایلش میتونه آینده ی مبهم شغلی با وجود تحصیل در دانشگاه باشه
من به شخصه معتقدم لازم نیست همه درس بخونن خیلی از آدم ها تو زمینه هایی غیر از علمی و تحصیلی استعداد دارن که باید استفاده بشه ازشون
ح.ن76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین