پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۵۶۲۲
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۷

دستاوردهای سینمایی در سالهای پس از انقلاب

انقلاب اسلامی در حوزه سینما هویت تازه‌ای بر پایه‌ ارزش‌های اخلاقی، دینی و انسانی به هنر هفتم بخشیده که میتوان جشنواره عمار را یک ابتکار منحصر به فرد و نماد سینمای مردمی دانست که به جای فرش‌های قرمز، این قلب‌های مردم است که از هنرمندان این جشنواره استقبال می‌کند.لازم بذکر است که یکی از دستاوردهای مهم انقلاب برخلاف دوره ی پهلوی در عرصه سینما شان وجایگاه هنری ای که به زنان داد و درنتیجه ظهور کارگردانان سینمایی زن، که زنان در گذشته هیچ نقشی در امور کلیدی تولید، مانند تهیه کنندگی، نویسندگی وکارگردانی نداشتند؛ و درنتیجه ظهور کارگردانان سینمایی زن از پدیده‌ های پس از انقلاب‌اسلامی شد که ای کاش برخی ازاین زنان کارگردان سینمای ما قدر این موقعیت را دراین سینمای انقلاب بدانند وبا اظهارنظرهای مغرضانه آب به آسیاب دشمن نریزند.قبل از انقلاب کارگردان زنی وجود نداشت درحالی‌که این تعداد پس از انقلاب به۲۵نفر یابیشتر رسیده است.

شعار سال: عادل جلیلی رییس هیات اسلامی هنرمندان استان و هنرمند تئاتر البرزی ،انقلاب اسلامی در حوزه سینما هویت تازه‌ای بر پایه‌ ارزش‌های اخلاقی، دینی و انسانی به هنر هفتم بخشیده تاجایی که رهبر انقلاب اسلامی، برای سینما و سینماگران، شأن بالایی قایل بوده تاحدّی که از آن‌ها به‌عنوان «کلید پیشرفت کشور» یاد میکنند.

انقلاب اسلامی، برای رویش‌های جوانانه‌ای که هیچ پشتوانه‌ای نداشتند، فرصت درخشش ایجاد کرد. مانند شهید آوینی، مرحوم سلحشور، حاتمی کیا،طالبی، شمقدری،علی اکبری، ملا قلی پور،‌ مهدویان،شعیبی... وکه میتوان جشنواره عمار را یک ابتکار منحصر به فرد و نماد سینمای مردمی دانست که به جای فرش‌های قرمز، این قلب‌های مردم است که از هنرمندان این جشنواره استقبال می‌کند.

لازم بذکر است که یکی از دستاوردهای مهم انقلاب برخلاف دوره ی پهلوی در عرصه سینما شان وجایگاه هنری ای که به زنان داد و درنتیجه ظهور کارگردانان سینمایی زن، که زنان در گذشته هیچ نقشی در امور کلیدی تولید، مانند تهیه کنندگی، نویسندگی وکارگردانی نداشتند؛ و درنتیجه ظهور کارگردانان سینمایی زن از پدیده‌ های پس از انقلاب‌اسلامی شد که ای کاش برخی ازاین زنان کارگردان سینمای ما قدر این موقعیت را دراین سینمای انقلاب بدانند وبا اظهارنظرهای مغرضانه آب به آسیاب دشمن نریزند.قبل از انقلاب کارگردان زنی وجود نداشت درحالی‌که این تعداد پس از انقلاب به۲۵نفر یابیشتر رسیده است.

جشنواره مردمی عمار، حضور زنان در سینمای پس از انقلاب و ثبت ملی هنر تعزیه مهمترین دستاوردهای سینما و تئاتر در آستانه 40 سالگی انقلاب  ///خبر تولیدی///

ماحتی در مقوله نمایش باید بدانیم که انقلاب اسلامی همه تلاش خود را‌ نموده تا مردمی ترین فضا را دراین بخش هنری ایجا کند که به لطف خداوند موفق نیز بوده؛ شما اگر تاریخ قبل از انقلاب را مشاهده ومطالعه نمایید متوجه میشوید که صدور مجوزهای نمایش به جای کارشناسان هنری بر عهده رئیس شهربانی شهر بود که پس از انقلاب، نظام اسلامی، اداره و نظارت بر هنر های نمایشی را در تمام سطوح به هنرمندان واگذار کردبه عنوان مثالی دیگر:رضاخان، رایج ترین و مردمی ترین گونه نمایشی کشور یعنی تعزیه را به کلی ممنوع کرد و تکیه دولت که نماد و محل برگزاری نمایش های ایینی، سنتی و مذهبی بود به دست رضاخان تخریب شد.

جشنواره مردمی عمار، حضور زنان در سینمای پس از انقلاب و ثبت ملی هنر تعزیه مهمترین دستاوردهای سینما و تئاتر در آستانه 40 سالگی انقلاب  ///خبر تولیدی///

ولی بعد از انقلاب، تعزیه به عنوان هنر ملی ایرانیان در فهرست آثارمعنوی یونسکو به ثبت رسید که این مرهون دستاوردیست که سرمنشا آن انقلاب و ارزشهای دینی است.

از دیگر دستاوردهای انقلاب میتوان به جشنواره های مختلف اشاره کرد نظیر جشنواره تئاتر فجر ، سوره ، تئاتر شهر، تئاتر رضوی ، تئاتر بسیج ،تئاتر کودک و نوجوان.

این انقلابی است که درفضای هنری موقعیتی رافراهم آورده که بصورت آزادانه انتقادهایی دلسوزانه به فضای کشورداشته که باکمی بررسی متوجه میشویم که این موقعیت نه تنها دردوره پهلوی بلکه درهیچ دوره ای وجود نداشته است.

همانطوری که همه هنرمندان قدرانقلاب رامیدانند کاش اگرکسی هم قدراین موهبت رانمیدانند؛ باکمی تامل و تفکر بدانند که دستاورد های انقلاب چه بوده و داشتن امنیت که بستری برای ارایه تفکرات هنری وموقعیتی برای عرضه فعالیت های فرهنگی را فراهم آورده؛بزرگترین نعمت است واینکه دروغ های دشمنان را باورنکنند، آنان هیچ زمانی دوستما نبودند که الان برای ما دل بسوزانند

جشنواره مردمی عمار، حضور زنان در سینمای پس از انقلاب و ثبت ملی هنر تعزیه مهمترین دستاوردهای سینما و تئاتر در آستانه 40 سالگی انقلاب  ///خبر تولیدی///.

که اگر بصورت عیان این دلسوزی های کذایی و دست‌های چدنی و دستکش‌های مخملی رو شودچهره‌ ی اصلی شان نمایان میگردد.چهره‌ اى متجاوز و معترض که قصد پیشروى تجاوزگرانه دارد؛ تا اینجا که شرف یک ملت را لگدمال کند، تجاوز ناموسى و عرضی کند، به جان و مال تجاوز کند و کسى هم نتواند از او سؤال کند و توضیح بخواهد.

ولی بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب: "ملت بزرگ ایران از آن مظلوم‌هایى نیست که تن به ظلم بدهد؛ مظلوم است، اما در مقابل ظلم مى‌ایستد و آن را تحمل نمى‌کند؛خوف از دشمن در دل جوانان ایرانى نیست.جوانان ما از دشمن نمی‌ترسند.حزن و اندوه بر اینکه زیر سلطه‌ى دشمنند، در دل آنها نیست.«الّا تخافوا و لاتحزنوا»؛ خوف نداشته باشید، حزن و اندوه نداشته باشید. این پیام ملائکه‌ى الهى و فرشتگان الهى به شماست."

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته سایت خبری تیتر 1 تاریخ انتشار 7بهمن 97، کدخبر: 157381، www.titre1.com


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین