پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۴۱۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۵
سوال کارشناسان این است که: وزارت نفت در شرایطی که در فاصله کمتر از صد کیلومتری مکان احداث این طرح انبارهای ارومیه مستقرشده؛ برچه مبنایی اجازه بررسی چنین تصمیمی را منوط به توان مردم محلی داده است؟
شعار سال: 25 تیرماه امسال نامه ای از سوی معاون حقوقی وزیر نفت به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ارسال شده که شائبه تلاش معاونت حقوقی نفت برای ایجاد تعاملات بیشتر زنگنه با نمایندگان دور یازدهم را در قالب امتیازهایی در حوزه انتخابیه بهارستانی‌ها تشدید می‌کند.

در حالیکه در کمتر از صد کیلومتری شهرستان سلماس انبارهای ارومیه برای ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی وجود دارد این روزها خبر از ارائه مجوز اولیه ای می‌رسد که بنا بر آن قراراست در سلماس ساخت مخازن و انبار کردن فرآورده‌های نفتی با هدف صادرات فرآورده کلید زده شود. آنهم در شرایطی که گفته می‌شود هم اکنون انبارهای محلی ماکو و خوی عملا بلا استفاده و تعطیل است.

اگرچه در نامه مورد اشاره در این گزارش، وزیرنفت تاکید کرده که طرح در شرایطی اجرائی خواهد شد که توانمندی آن در میان مردمان محلی وجود داشته باشد اما با توجه به استدلال‌های موجود در خصوص وجود انبار در صد کیلومتری طرح مذکور این اقدام با ابهاماتی مواجه است.

این درحالی است که بسیاری از کارشناسان این سوال را مطرح می‌کنند:" وزارت نفت در شرایطی که در فاصله کمتر از صد کیلومتری مکان احداث این طرح انبارهای ارومیه مستقرشده؛ برمبنای چه نظر کارشناسی و مطالعه ای اجازه بررسی چنین تصمیمی را منوط به توانمندی مردم محلی این منطقه داده است؟

دراین بین برخی از کارشناسان معتقدند: این تصمیم در راستای ایجاد تعامل بیشتر زنگنه با نمایندگان دور یازدهم مجلس گرفته شده است.که البته این استدلال تا حدودی در نامه ارسالی معاونت حقوقی وزیرنفت به صادق آبادی معاون وزیر در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مشهود است.

برهمین اساس به گفته کارشناسان اگر مسوولان محلی توان رایزنی و چانه زنی برای صادر کردن فرآوردهای نفتی را دارند ، قطعا می‌توان این مهم را از طریق ارومیه محقق ساخت که قطعا راهی سریعتر و راحت‌تر خواهد بود.

بنابراین به نظر می‌رسد طرح ناپخته تایید شده توسط وزارت نفت  حتی با وجود توانمندی تاکید شده در میان مردمان محلی بازهم نیاز به مطالعه و امکان سنجی بیشتری دارد که قطعا در صورت صحت نداشتن شایعات موجود مبنی بر امضاهایی برای توافق با بهارستانی‌ها قطعا باید این طرح مورد امکان سنجی بیشتر قرار بگیرد و البته مهمتر آنکه صرفه اقتصادی اجرای چنین طرحی آنهم در شرایطی که بسیاری از پروژه های نفتی به دلیل نبود منابع مالی بر زمین مانده باید با دقت بیشتری بررسی گردد.




شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  سایت خبری تحلیلی  نفتی ها   ،تاریخ انتشار:   5  مرداد 1399،کدخبر: 38800  ،www.naftiha.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین