پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۳۰۸۸۶۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
در حالی که بازار نفت درباره تسهیل یا عدم تسهیل محدودیت عرضه اوپک پلاس گمانه زنی می‌کند، به تازگی شایعاتی از عدم تمایل سه عضو اوپک برای تمدید کاهش تولید در سطح فعلی منتشر شده است.
شعار سال: عراق، امارات متحده عربی و کویت که سه تولیدکننده بزرگ عضو اوپک پس از عربستان سعودی هستند، ظاهرا حاضر به حمایت از طرح تمدید محدودیت عرضه در سطح فعلی ۷.۷ میلیون بشکه در روز نیستند، زیرا این میزان کاهش تولید برای اقتصادهایشان زیاد بوده و درآمد‌های بودجه آن‌ها را تحت فشار قرار داده است.

منابع آگاه به رویترز اظهار کردند که عربستان سعودی و روسیه که سران گروه اوپک پلاس به شمار می‌روند تمایل دارند به جای افزایش تولید به میزان دو میلیون بشکه در روز، همچنان محدودیت تولید به میزان ۷.۷ میلیون بشکه در روز را در سال ۲۰۲۱ ادامه دهند.یکی از مدیران ارشد شرکت آرامکوی سعودی هفته جاری اظهار کرد: اوپک و متحدانش احتمالا پیش از این که برای تسهیل محدودیت عرضه تصمیم بگیرند، مسائل متعدد مربوط به تقاضا را مورد نظر قرار خواهند داد. ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه هم هفته گذشته به تاخیر افتادن تسهیل محدودیت عرضه اوپک پلاس یا حتی کاهش بیشتر تولید را منتفی ندانسته بود.

با این حال امارات متحده عربی و کویت و همچنین عراق که معمولا سیاست‌های عربستان سعودی در زمینه توافقات و پایبندی به کاهش تولید را دنبال می‌کنند، ظاهرا تمایلی به حمایت از تمدید محدودیت عرضه فعلی ندارند.یک منبع آگاه در اوپک به رویترز گفت: این کشور‌ها از کاهش تولید نفت ضرر کرده اند و برای آن‌ها بسیار دشوار است که سال آینده هم به این وضعیت ادامه دهند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، عدم تمایل این کشور‌های عضو اوپک برای همراهی با تمدید محدودیت عرضه فعلی ممکن است به منشا جدید تنش در این گروه و گروه بزرگتر اوپک پلاس تبدیل شود و در دیدار پایان سال این گروه که برای تعیین سیاست تولید سال ۲۰۲۱ برگزار می‌شود، مذاکرات را با چالش روبرو کند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: ۹آبان ۱۳۹۹، کد خبر:۹۹۰۸۰۹۰۵۲۵۷، isna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
0
0
من که فکر میکنم در زمینه نفتی نهایت چند ماه دیگه میتونیم همین مقدار فروش رو هم داشته باشیم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
0
0
امیدواریم ژنرال نفت ایران بتونه از پس این سنگ اندازی ها بر بیاد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
0
0
این کاهش تولید نفت باعث ایجاد تنش در بین اعضای اوپک می‌شود
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
0
0
این گمانه زنی ها هیچ وقت نمیتونه اون اتفاق اصلی که برای نفت ایران پیش میاد رو چیش بینی کنه باید فقط منتظر موند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
این اقای وزیر نفت خودش با برنامه هایی که داره میتونه از پس این رفتار ها و بچه بازی ها بر بیاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین