پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۶۶۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
جمعی از کارکنان هپکو صبح امروز مقابل ساختمان وزارت کار و تأمین اجتماعی حضور یافتند و از مسئولان عمل به وعده تهاتر بدهی این شرکت را خواستار شدند و در اراک کارگران شرکت زیر پل شهید بختیاری تجمع کردند.

شعار سال: وعده‌های مسئولان برای حل مشکلات هپکو و راه افتادن چرخ تولید در شرکت هنوز محقق نشده است. پنجشنبه هفته گذشته بود که شریعتمداری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در توییتر خود و در پاسخ به یکی از کاربران از آغاز روند تهاتر بدهی‌های هپکو با موافقت وزارت اقتصاد و ابلاغ به سازمان خصوصی سازی خبر داده بود. اما هنوز از جزییات بیشتر خبری نشده است.
 
صبح امروز جمعی از کارکنان هپکو مقابل ساختمان وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی پارچه نوشته‌ای را به نمایش گذاشتند و در آن از مسئولان خواستند تا به وعده هایشان عمل کنند. آنان از مسئولان خواستند «به تعهداتی که برای رفع موانع تولید در سال جهش تولید به فرموده رهبر عزیزمان داده اید، پایبند باشید»
 
اعتراض کارگری کف خیابان‌های اراک

از سوی دیگر در اراک هم جمعی از کارگران این شرکت تجمع اعتراضی خود را به خیابان‌های اطراف کارخانه بردند و زیر پل شهید بختیاری که به نوعی تقاطع کارخانه‌های هپکو، آذرآب و کمباین سازی ایران، آلومنیوم ایران و برخی دیگر از شرکت‌های بزرگ مستقر در اراک است، تجمع کردند.
 
ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار ما در حاشیه این تجمع می‌گوید: این تجمع چندباره ما مقابل نهاد‌های دولتی است و از مسئولان می‌خواهیم که وعده‌های داده شده را هرچه سریعتر عملی کنند.
 
هپکویی‌ها زیر سایه پرچم جمهوری اسلامی

او با تأکید بر اینکه کارگران هپکو تا آخرین قطره خون بر سر آرمان‌های جمهوری اسلامی ایستاده اند، افزود: سهام بلوکی هپکو پس از کش و قوس‌های فراوان از مرداد امسال به سازمان تأمین اجتماعی منتقل شد و قرار بود که دولت مساله تهاتر بدهی‌های این شرکت را حل کند، اما بار‌ها و بار‌ها از زبان برخی مسئولان می‌شنویم که موضوع را جلسات متعدد برگزار کرده و موضوع را پیگیری می‌کنند؛ اما تاکنون این جلسات مکرر و پیگیری ها، حاصلی برای هپکو نداشته است.
 
نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو تأکید می‌کند که وقتی حساب‌های بانکی شرکت به دلیل بدهی‌های فراوان آن مسدود و قفل شده، نمی‌توان از مدیریت متعهد و متخصص فعلی انتظار معجزه کار و تولید داشت و اگر مسئولان به فکر احیای شرکت هستند، باید هرچه سریعتر ساختار مالی آن را سروسامان دهند و سرمایه درگردش موردنیاز آن را تأمین کنند.
 
رنجبر با اشاره به جلسات متعددی که در ماه‌های گذشته برای حل مشکلات هپکو تشکیل شده، می‌گوید: یکی از این جلسات در ۱۹ دی و در دفتر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور استاندار مرکزی و نماینده مردم اراک تشکیل شد و در این جلسه مسئولان وعده دادند که تا یک ماه بعد مشکل تهاتر بدهی‌های هپکو حل می‌شود، اما این مهم تاکنون انجام نشده است.
 
حاصل جلسات متعدد برای هپکو چه بوده؟

او ادامه می‌دهد: جلسه‌ای هم به تازگی وزیر تعاون و وزیر اقتصاد داشتند و پس از آن هم شریعتمداری اعلام کرد که وزیر اقتصاد برای حل این مشکل موافقت کرده و به سازمان خصوصی سازی هم ابلاغ شده؛ اما هیچ توضیح دیگری درباره اینکه نحوه اجرا و زمان تهاتر بدهی‌های هپکو چگونه است، توضیحی داده نشده است.
 
نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو ادامه می‌دهد: آیا باز هم مسئولان می‌خواهند با فرصت سوزی و زمان خریدن مشکلات را نادیده بگیرند؟ آیا اعضای هیات دولت فعلی می‌خواهند این مشکل را هم مانند مسائل دیگر به دولت بعدی تحویل دهند؟
 
او اشاره می‌کند که حل کردن مشکلات هپکو پیچیده نیست و می‌گوید: این مشکلات راه حل‌های منطقی و شدنی دارد. شاید بهتر باشد مسئولان هپکو را با حل مشکلات آن در صدر اخبار بیاروند نه با ادامه این مشکلات.
 
هزینه‌های جبران ناپذیر برای هپکو ایجاد نکنید

رنجبر با اشاره به اینکه زمان برای شرایط فعلی هپکو بسیار اهمیت دارد، ادامه می‌دهد: با تلاش مدیران جدید، تفاهم‌نامه‌های کاری داخلی و خارجی خوبی منعقد شده که اجرای تمام آن‌ها نیاز به سرمایه در گردش، باز شدن حساب‌های بانکی و صدور کارت بازرگانی دارد که اگر به موقع انجام نشود و هپکو بدقولی کند، قطعا آخرین فرصت‌ها برای احیای هپکو هم از دست می‌رود و همین باز هزینه‌های جبران ناپذیر دیگری را برای این شرکت ایجاد می‌کند.
 
او تأکید می‌کند که کارکنان هپکو هیچ وقت نخواسته اند با اعتراضات صنفی و به حق خود، باعث ایجاد ناملایمات در سطح استان شوند که همین باعث سوءاستفاده شبکه‌های معاند شود؛ اما بدعهدی و سسی عملکرد برخی از مسئولان، نارضایتی کارگران را دامن می‌زند.
 
نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو توضیح می‌دهد: اهالی هپکو در اعتراضات صنفی خود هیچ گاه از حقوق عقب افتاده سخن نگفته اند و نخواسته اند که این موضوع اولویت و محوریت اعتراضات صنفی شود. اولویت برای ما احیای مجموعه و رونق تولید است هرچند در حال حاضر با توجه به تورم سرسام آور فعلی، حتی یک ماه حقوق عقب افتاده، زندگی را برای کارگران سخت می‌کند.
 
او تأکید می‌کند: به نمایندگی از کارکنان و کارگران هپکو از همه مسئولان مربوطه می‌خواهیم که درخصوص رفع مشکلات شرکت، تسریع بخشند و هر چه زودتر اقدامات لازم را انجام دهند و یک وعده واقعی برای حل بخشی از این مشکلات ارائه دهند.

 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو  ، تاریخ انتشار:   18بهمن  1399  ، کدخبر:910488 ، www.snn.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
0
0
از اين تجمع ها انقد زياد داريم كه حد نداره اما كسي گوش شنوا در اين ماه هاي پاياني دولت روحاني نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
0
0
وعده‌های زیادی هست که منتظر عملی شدن آن هستیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین