پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۱۱۸
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۷
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از وزارت راه و شهرسازی انتظار داریم که به ریل ملی اعتماد کنند و سفارشات خارجی را کاهش دهند و سفارش‌گذاری جدیدی انجام نشود.

شعار سال:

محمدرضا نعمت زاده دقایقی پیش در مراسم بهره‌برداری از خط تولید ریل ملی در شرکت ذوب آهن اظهار داشت: قرار بود یک سال پیش ریل ملی را به بازار وارد کنیم، اما کمبود نقدینگی ناشی از کاهش قیمت فولاد و سنگ آهن در جهان مانع این موضوع شد.

وی افزود: در این زمینه آنچه که پیش‌بینی می‌کردیم حاصل نشد و دوستان ما در این حوزه، با کمک تسهیلات بانکی آنچه را که می‌خواستند نتوانستند اجرا کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: ما ماهانه مسائل را بررسی می‌کردیم، دوستان تلاش کردند تا کیفیت شمش ما کاملا با استانداردهای بین‌المللی منطبق شود.

وی با بیان اینکه وزارت صعنت، معدن و تجارت با همکاری همه سرمایه‌گذاران در کشور اقتصاد مقاومتی را دنبال می‌کند، افزود: ما امروز شاهد تکمیل زنجیره‌های تولید به ویژه تولید مواد خام از جمله سنگ آهن هستیم، در کارخانه ذوب آهن اصفهان نیز شمش که فولاد خام بوده، به ریل تبدیل می‌شود و دارای ارزش افزوده است.

نعمت‌زاده خاطرنشان کرد: خط تولید ریل ملی پس از انجام تعهدات و تولید ریل، به تولید تیرآهن‌های بال پهن که نیاز کشور است می‌پردازد البته از وزارت راه و شهرسازی انتظار داریم که به ریل ملی اعتماد کنند و سفارشات خارجی را کاهش دهند و سفارش‌گذاری جدیدی انجام نشود هر چند که فاینانس برای خرید خارجی رغبت ایجاد می‌کند.

وی گفت: امیدوار هستیم که طلسم خرید ریل از خارج شکسته شده و نیاز کشور از داخل تأمین شود؛ از سوی دیگر ما در تولید ریل ملی به ظرفیتی دست پیدا می‌کنیم که بیش از نیاز داخلی است و باید به فکر صادرات بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه انجام و تکمیل 33 پروژه را به ستاد اقتصاد مقاومتی قول داده بودیم که 7 پروژه آن برای امسال در نظر گرفته شده بود، بیان کرد: تا کنون 14 پروژه این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و پروژه تولید ریل ملی یکی از این پروژه‌ها به شمار می‌رود. همچنین ما بقی پروژه‌ها را تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه 5 هزار طرح نیمه‌تمام صنعتی در سراسر کشور تکمیل می‌شود، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 2 هزار و 900 واحد صنعتی به بهره‌برداری رسیده و این واحدها موفق به کسب پروانه بهره‌برداری شده‌اند.

نعمت‌زاده با اشاره به مشکل سرمایه‌ در گردش واحدهای کوچک صنعتی تصریح کرد: 15 هزار واحد موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که 30 درصد از آن مربوط به واحدهای جهاد کشاورزی و ما بقی واحدهای صنعتی هستند؛ همچنین 11 هزار میلیارد تومان توسط شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات تأمین اعتبار شده است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 13 آبان 95 ، کد مطلب: 1229971 www. tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین