پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۴۵۴۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
اخبار واصله از فعالان میراث‌فرهنگی شهرری حکایت از آن دارد که در صحن امام‌زاده عبدالله و دفتر آستان در کنار در ورودی و پشت مقبره شیخ علی مفسر اتفاقاتی در شرف وقوع است و احتمال تخریب سنگ قبر‌های این بخش به بهانه بهسازی و یکسان‌سازی وجود دارد.
شعار سال: اخبار واصله از فعالان میراث‌فرهنگی شهرری حکایت از آن دارد که در صحن امام‌زاده عبدالله و دفتر آستان در کنار در ورودی و پشت مقبره شیخ علی مفسر اتفاقاتی در شرف وقوع است و احتمال تخریب سنگ قبر‌های این بخش به بهانه بهسازی و یکسان‌سازی وجود دارد.

در جابه‌جایی دولت، اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در قبال این مسأله چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد؟
سازمان اوقاف با وزارتخانه میراث فرهنگی تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده است؟ فایده این تفاهم نامه چه بوده که هر روز یک مسجد و امام‌زاده و سایر موقوفات تاریخی در معرض آسیب و تخریب قرار می‌گیرند و هیچ کس پاسخگو نیست؟

به گزارش میراث‌باشی، ۱۱ آبان سال ۹۸ تفاهم نامه‌ای بین #علی_اصغر_مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به مدت ۵ سال بسته در چهار بند شد و قرار شد برای اجرایی شدن آن نماینده تام‌الاختیار هر دو طرف معرفی شود.

در یکی از بند‌ها آمده بود:تعمیر و مرمت بقاع و اماکن متبرکه تاریخی، اموال منقول تاریخی- فرهنگی موجود در آن‌ها با اطلاع قبلی و نظارت سازمان میراث فرهنگی کشور و توسط سازمان اوقاف و امور خیریه انجام خواهد شد و تصمیمات هیئت‌های امنای بقاع و اماکن متبرکه تاریخی برای تعمیر و مرمت آن‌ها در صورت تایید اداره کل میراث فرهنگی استان قابل اجرا است.

در امام‌زاده عبدالله (ع) چه خبر است؟ + توضیحات میراث
 
در امام‌زاده عبدالله (ع) چه خبر است؟ + توضیحات میراث
 
توضیحات معاون میراث فرهنگی استان تهران در خصوص سنگ قبر‌های امام‌زاده عبدالله (ع)
مرتضی ادیب‌زاده معاون میراث فرهنگی استان تهران به میراث‌باشی گفت:

اقدامات امام‌زاده عبدالله (ع) با نظارت میراث فرهنگی انجام می‌شود.

او توضیح داد: در یکی از جدیدترین حیاط‌ها موسوم به حیاط شماره ۲ با نظارت میراث‌فرهنگی استان تهران، سنگ‌قبر‌ها مستندسازی می‌شود و در صورت افتادن آجرها، جداره استحکام‌بخشی می‌شود و آجر‌ها را در جای خود قرار می‌دهند. سنگ قبر‌ها هم کاملا سر جای خود قرار می‌گیرد.

فضای بین قبر‌ها تکه‌ای سنگ، تکه‌ای موزاییک یا آجر شده که در کف بر اساس الگوی اولیه، آجرفرش اصلاح می‌شود.

تمام سنگ قبر‌های حیاط شماره ۲ را با دوربین برداشت و سندسازی کردند و در سامانه گوگل ارث وارد می‌کنند و هر قبر با مشخصات کامل در آن سامانه قرار می‌گیرد.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از میراث باشی
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۲
0
0
بحث مرمت و زیباسازی میتواند باشد که حتما هماهنگ با میراث فرهنگی در حال انجام است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
0
0
چه می گید شما. تو این کشور که کسی به کسی نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
0
0
وقتی بحث میراث فرهنگی میشه تقریبا هیچ کس پاسخگو نیست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین