شعارسال: وزارت ورزش و جوانان به دلیل حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال انتخابات فدراسیون کاراته مجبور شد تا حسن طباطبایی را از ریاست این فدراسیون برکنار کند و در تاریخ ۶ آبان مزدا صوفی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد.
انتخابی که باید گفت تا حدودی زیادی فقط به مذاق احمد دنیا مالی وزیر ورزش خوش آمد. صوفی از رفقای قدیمی و همشهری وزیر ورزش به شمار میرود و در همان روزهایی که وزارت ورزش تصمیم گرفت عنان کار کاراته را به او بسپارد خیلی از کسانی که در جامعه کاراته فعال هستند این انتخاب را یک تصمیم عقبگرد برای کاراته عنوان کردند و اکنون این روزها بیشتر باید به این نتیجه رسید که چرا عده زیادی از افراد فعال در کاراته چنین گاردی نسبت به صوفی داشتند.
نکته جالب این است که وزارت ورزش در خصوص انتخاب سرپرست و فرایند برگزاری انتخابات در تنها فدراسیونی که نمیخواهد قانونی که خودش به آن تاکید دارد را اجرا کند.
احمد دنیامالی و شروین اسبقیان معاون او بارها در مصاحبههای خود تاکید کرده اند انتخاب سرپرست فدراسیون برای این است تا در فاصله ۶۰ روزه فرایند برگزاری مجمع انتخاباتی فراهم شود، اما گویا دنیامالی برای فدراسیونی که رفیق خود را در راس آن گذاشته چنین قانونی را نمیخواهد اجرا کند و شاید هم خود را به فراموشی زده است.
چطور میشود 120 روز از انتخاب صوفی گذشته باشد نه تنها بویی از فراهم شدن انتخابات فدراسیون کاراته نیست بلکه عملکرد صوفی این را نشان میدهد که گویا حالا حالاها بر مسند کاراته جلوس دارد و انگار نه انگار این فدراسیون در حال اداره شدن به صورت سرپرستی است.
نمونه بارز آن عزل و نصبهای فراوانی است که او در این مدت در فدراسیون کاراته انجام داده و یا مجامعی که در استانها برگزار میکند. اوج شاهکار او برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده بود که این یکی را وزارت ورزش مانع شد و نگذاشت که برگزار کند.
نکته بسیار مهمی که این وسط وجود دارد دستور العمل این مجمع لغو شده است که در زیر میبینید:
این نامه به خوبی نشان میدهد که صوفی تا چه اندازه در کاراته به دنبال تمامیت خواهی است و این قدر از جلوس ادامه دارش در این فدراسیون مطمئن است که قصد داشته حقوق کارمندان فدراسیون را هم برای سال آینده خودش تعیین کند و از همه مهمتر به دنبال انتخاب اعضای هیات رئیسه هم بوده است.
عدم همکاری مدیرفنی تیمهای ملی زمان طباطبایی و به همین تازگی استعفای نایب رئیس بانوان کاراته که گفته بود در کارش دخالت میکنند از دیگر اتفاقاتی که در این فدراسیون رخ داده است.
اکنون از وزارت ورزش سوال داریم چه اقدام دیگری باید در فدراسیون کاراته رخ دهد تا مسئولان ورزشی کشورمان متوجه باشند که سرپرستی که انتخاب کرده اند فعلا جزو حواشی چیزی به بار نیاورده است و با این شرایط چه زمانی قرار است انتخابات برگزار شود؟ اگر دنیامالی از جزییات اتفاقات در فدراسیون کاراته با خبر است و کاری نمیکند که باید انتقاد اصلی را از خود او کرد، اما اگر نمیداند که باید از معاون قهرمانی اش و همچنین مسئول دفتر مشترک فدراسیونها بپرسد چرا همه حقایق را به او گزارش نمیدهند.
مزدا صوفی که در مصاحبه هایش مدعی است نیتی برای حضور در انتخابات ندارد بگوید چرا هیچ اقدامی برای فرایند مجمع انتخاباتی نمیکند؟ او اخیرا مصاحبهای کرده و گفته که اسپینوز رئیس فدراسیون جهانی کاراته را در جریان رقابتهای لیگ جهانی فرانسه دیده و او گفته که از فدراسیون کاراته ایران ناراحت است، اما کاش صوفی بیشتر توضیح دهد و بگوید دلیل ناراحتی رئیس جهانی فدراسیون کاراته برای چیست؟ آیا ناراحتی او به دلیل دیدار صوفی و جواد سلیمی با ژنرال رئیس فدراسیون کاراته امارات نیست که از او خواسته بودند برای کاهش محرومیت ۵ ساله سلیمی از قضاوت و داوری که از اسوی فدراسوین جهانی با آن روبرو شده است، وساطت کند؟
آیا صوفی از اتفاقات حاشیهای که گفته میشود در جریان مسابقات گرجستان رخ داده با خبر است؟ آیا اقدامی برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی کرده است؟
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از متن:
برای راهنمایی دوستان سازمان بازرسی کل کشور:
ماده ۹۴ قانون مدیریت خدمات کشوری- تصدی بیش از یک پست سازمانی برای کلیه کارمندان دولت ممنوع میباشد. در موارد ضروری با تشخیص مقام مسؤول مافوق تصدی موقت پست سازمانی مدیریتی یا حساس به صورت سرپرستی بدون دریافت حقوق و مزایا برای حداکثر چهار ماه مجاز میباشد.
ماده ۵۳ قانون مدیریت خدمات کشوری- انتصاب و ارتقای شغلی کارمندان باید با رعایت شرایط تحصیلی و تجربی لازم و پس از احراز شایستگی و عملکرد موفق در مشاغل قبلی آنان صورت گیرد.
بر اساس برخی ادعاها (شعار سال: نیازمند راست آزمایی)، آقای مزدا صوفی فاقد مدرک کارشناسی بوده و در حال گرفتن این مدرک است و برخی از شایعات و شنیدهها، عنوان میدارند که طول دادن مدت زمان انتخابات در فدراسیون کارته، برای اخذ مدرک توسط ایشان است.
باید توجه داشت که حتی اگر ادعای وقت طلبی منجر به اخذ مدرک کارشناسی، صحت هم نداشته باشد، فرد فاقد شرایط را (وفق ماده ۵۳ مدیریت خدمات کشوری)، نمیتوان بعنوان سرپرست منصوب کرد.
شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از آنا، تاریخ انتشار: 29بهمن143، کدخبر:958507، ana.ir