پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۴۳۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با تاکید بر نقش آموزش در مواجهه با بلایای طبیعی گفت: هرتصمیم باید متکی به آموزش باشد و برای زندگی در زمین ناآرام، باید آموزش ببینیم.

شعارسال:دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با تاکید بر نقش آموزش در مواجهه با بلایای طبیعی گفت: هرتصمیم باید متکی به آموزش باشد و برای زندگی در زمین ناآرام، باید آموزش ببینیم.

 سعدالله نصیری قیداری روز دوشنبه در همایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی در خدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی، در دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: ایران جزو 10 کشور خطر خیز جهان است و از سال 36 تا 96 بیش از 20 زلزله بالای 6 ریشتر در کشور ما رخ داده است.

وی ادامه داد: این اتفاقات باید ما را به تفکر وادارد زیرا در جایی از زمین زندگی میکنیم که نا آرام است و باید برای زندگی امن و با آرامش تلاش کنیم.

نصیری قیداری یادآور شد: انسان موجودی نیست که در مقابل بلایا و تهدیدات دست روی دست بگذارد بلکه برای مواجهه با شرایط باید چاره اندیشی کند.

وی اظهار کرد: روز به روز نقش مردم در همه امور بیشتر می شود و به طبع آن رسالت رسانه ها در امر آگاهی بخشی افزایش می یابد.

نصیری قیداری خاطرنشان کرد: امروز اطلاعات دنیا با دقت و در کمترین زمان ممکن منتشر می شود و در این میان نقش خبرنگاران بسیار مهم است به ویژه اینکه اخبار مربوط به حوزه بحران و بلایای طبیعی باشد.

وی یادآور شد: یونسکو براساس سه اصل آموزش، علم و فرهنگ فعالیت می کند و راه رسیدن به صلح و سعادت از این سه مسیر می گذرد.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با تاکید بر مقوله آموزش گفت: اولویت بشر در همه زمینه ها آموزش است و براساس نظر دبیران کل یونسکو در مجمع شانگهای، از میان 17 هدف تعیین شده یونسکو، آموزش به عنوان نخستین اولویت جهان برای 15 سال آینده اعلام شده است.

نصیری قیداری افزود: مردم و به ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه باید در سه حوزه قبل، حین و بعد از بحران آموزش ببینند.

وی تصریح کرد: زمان تدوین برنامه ها دقت نظر زیاد است اما زمان اجرا، دقت و تعهد لازم را نداریم به عنوان نمونه در ماده 60 برنامه ششم توسعه تاکیدهایی برای مواجهه با بلایای طبیعی آمده است اما اینکه چقدر اجرا شود مهم است.

نصیری قیداری کرد: در برنامه پنجم توسعه قرار بود پنج درصد از منابع انرژی پاک استفاده شود اما حتی یک درصد هم محقق نشد.

وی افزود: شهرداری ها هم در مدیریت بحران نقش موثری دارندو از سال 93 ، 15 تعهد برای مقاوم سازی و پیشگیری ذکر شده اما اینکه چقدر محقق شده است، جای سوال دارد.

همایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی در خدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، رئیس ستاد مدیریت بحران، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، جمعی از استادان و صاحبنظران برجسته علوم اجتماعی و ارتباطات، امروز دوشنبه در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در حال برگزاری است.

این همایش یک روزه که ساعتی پیش در دانشگاه علامه طباطبایی آغاز شد، دارای چهار پنل تخصصی شامل «رسانه های جمعی، ارتباطات ریسک، ارتباطات بحران»، «مدیریت بحران از منظر آموزشی و اجتماعی»، «رسانه های های جدید، ارتباطات ریسک، ارتباطات بحران» و «اخبار جعلی و شایعات رسانه ای در مواجهه با بلایای طبیعی» است.

شعارسال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته ازخبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار 14 اسفند 96، کدخبر: 82851901، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
0
0
ای کاش برای هر گونه ناآرامی اموزش می دیدیم...جامعه نا آرام..خانواده ناآرام... محیط کار ناآرام...
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین