پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۷۱۹۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۱
معاون شهرسازی شهرداری تهران با اشاره به تایید لغو مصوبه برج باغ ها از سوی فرمانداری تهران، گفت: در گذشته رویکرد این بود که برای حفظ یک باغ اجازه داده شود درون آن ساختمان بلندمرتبه ساخته شود.
شعارسال: مهدی حجت با اشاره به تایید لغو مصوبه برج باغ ها از سوی فرمانداری تهران اظهار کرد: در گذشته رویکرد این بود که برای حفظ یک باغ اجازه داده شود درون آن ساختمان بلندمرتبه ساخته شود و به همین دلیل به زیر زمین ۸۰ درصد و گاهی تا ۱۰۰ درصد اجازه ساخت می دادند.

وی با بیان اینکه با اجرای مصوبه برج باغ ها "هم چوب را خورده ایم و هم پیاز را" گفت: با اجرای این مصوبه هم باغ ها از بین رفتند و هم ساختمان های ناقص ساخته شدند. در واقع، با اجرای مصوبه برج باغ ها تلاش بر این بود تا هزینه نگه داری باغ از راه برجی که در آن ساخته می شود تامین شود و حاصل آن هم چیزی جز ساخت ساختمان های بلند وویرانی باغ ها نبود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به اینکه با رویکرد تامین هزینه نگه داری باغ از طریق برج باغ مخالف هستیم، ادامه داد: به باور من اگر قرار است باغ حفظ شود آن هایی که از حفظ آن منتفع می شوند باید امکان نگه داری باغ را فراهم آورند. به طور مثال، ملکی که پنجره آن به سمت باغ یا پارک باز می شود، گران تر از مابقی است. سود این افزایش قیمت تنها به مالک ملک بر می گردد در صورتی که بخشی از آن می تواند هزینه نگه داری باغ شود.

حجت تاکید کرد: رویکرد ما این است حفظ باغات از طریق کسانی که از آن منتفع می شوند تامین شود نه اینکه با ساختمان سازی هزینه نگه داری باغ را تامین کنیم.

به گفته وی باغ های تهران اغلب در بخش های شمالی و در مناطق ۱، ۲ و ۳ قرار دارند.

آخرین وضعیت ساخت پلاسکو

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنانش در مورد آخرین وضعیت احداث ساختمان پلاسکو گفت: در صورتی که مالک سند مالکیت بیاورد بر اساس قواعد طرح تفصیلی شهرداری به او جواب می دهد.

حجت با اشاره به اخبار مربوط به توقف گودبرداری ساختمان جدید پلاسکو بیان کرد: زمانی که مالک اجازه تجهیز کارگاه بگیرد اما گودبرداری کند، از آن جا که مجوز این کار را نداشته است و نحوه رفتار او هم موجب خسارت همسایه شود، شهرداری برای رسیدگی به موضوع باید کار را متوقف کند.

وی با بیان اینکه مالک پلاسکو اجازه تجهیز کارگاه گرفته است و در این زمینه تاکنون تنها دیوارکشی را انجام داده است، عنوان کرد: در روزهای گذشته مالک اقدام به انجام عملیاتی شبیه خاک برداری کرد که در این مورد تذکرات لازم را دادیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به اعتراض بخشی از کسبه پلاسکو قسمت شمالی ساختمان پلاسکو در روزهای گذشته تصریح کرد: این اعتراض به ما مربوط نیست و شهرداری بر اساس سندی که مالک ارائه می دهد، جواز صادر می کند.

حجت در پاسخ به این سئوال که آیا درخواست تخریب قسمت شمالی از سوی مالک به شهرداری تهران ارائه داده شده است، گفت: به طور کلی تاکنون درخواست پروانه جامع برای این پروژه اعم از اقدامات مربوط به قسمت شمالی به شهرداری داده نشده است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری  آنا ، تاریخ انتشار: 29اسفند 1396، کدخبر:  366659 ،www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۱
0
0
بیچاره این مغازه داران پلاسکو که تمام مال و ثروتشان در این ساختمان سوخت و رفت ، همه باید برای بازسازی دوباره این ساختمون دست به دست هم بدیم
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۴
0
0
چرا وقتی میخواهیم یک طرح را در کشور اجرا کنیم پیش از آن ابتدا خطرات و نتیجه های احتمالی آن را در نظر نمیگیریم و بعد اقدام کنیم
ا.ح75
ناشناس
Austria
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
0
0
دقیقا با نظر دوستمون موافقم! واقعا انگار اول می سازیم بعد به استاندارد سازی فکر میکنیم
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین