پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۲۰۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰
رئیس کمیسیون عمران مجلس، گفت: حکمی بر علیه مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی وقت صادر شده و منابع مذکور به وزارت نفت عودت می شود
شعارسال:رئیس کمیسیون عمران مجلس، گفت: حکمی بر علیه مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی وقت صادر شده و منابع مذکور به وزارت نفت عودت می شود.

محمدرضا رضایی  با اشاره به بررسی ماده 70 قانون الحاق بخشی از مقررات مالی دولت در سال 95، گفت: در زمان بررسی این لایحه مشخص شد که انحراف از قانون صورت گرفته و دیوان محاسبات نیز این مهم را تایید کرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در ماده مذکور مقرر شده بود که 20 درصد از قیمت فروش گازوئیل به جز مصارف کشاورزی در وزارت راه و شهرسازی هزینه شود، افزود: منابع حاصل از فروش گازوئیل که در سال 95 عددی در حدود هزار و 154 میلیارد تومان بوده باید به تفکیک 50 درصد برای نگهداری راه ها و 50 درصد هم برای توسعه شبکه ریلی به وزارت راه و شهرسازی اختصاص می یافت.

انحراف از قانون مسجل شده است

نماینده مردم جهرم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه با بررسی های انجام شده انحراف از قانون مسجل شده است، افزود: وزارت نفت همه منابع حاصل از فروش گازوئیل را به حساب خزانه واریز کرده است از این منظر تخلفی صورت نگرفته باکه انحراف از قانون رخ داده است.

وی با بیان اینکه وزارت نفت قبل از واریز منابع حاصل از فروش گازوئیل باید 20 درصد سهم مذکور را تفکیک نکرده که خزانه آن را به وزارت راه پرداخت کند، ادامه داد: موضوعی که اکنون مسجل شده این است که منابع مصوب شده برای وزارت راه و شهرسازی به این وزارتخانه نرسیده است.

حکمی بر علیه مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی وقت صادر شده است

این نماینده مردم در مجلس دهم، از اعمال ماده 236 آیین نامه داخلی مجلس در خصوص انحراف صورت گرفته از قانون در حوزه واریز 20 درصد منابع حاصل از فروش گازوئیل به وزارت راه خبر داد و گفت: دیوان محاسبات به عنوان انحراف از قانون از این موضوع یاد کرده از این رو پرونده ای برای آن در دیوان تشکیل شده و در نهایت حکمی بر علیه مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی وقت صادر شده است.

رضایی ادامه داد: طبق پیگیری های صورت گرفته مقرر شد این پول مجدد به حساب وزارت راه وشهرسازی عودت شود.

وی با انتقاد از انتشار برخی اخبار منتسب به وی در خصوص اینکه در این پرونده حکمی علیه وزیر نفت صادر شده است، گفت: برخی رسانه ها از قول اینجانب مدعی صدور حکمی علیه وزیر نفت شده اند که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.

رضایی با بیان اینکه در خصوص انحراف صورت گرفته ریالی در جیب شخص خاصی نرفته و استفاده شخصی نشده است، گفت: طبق پیش بینی قانون گذار اجرای قانون صورت نگرفته که آن هم در حال اصلاح است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: با پیگیری های کمیسیون عمران مجلس 20 درص منابع حاصل از فروش نفت هر چه سریع تر به وزارت راه و شهرسازی عودت داده می شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت، تاریخ انتشار 12 خرداد 97، کدخبر: 386096، www.icana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
0
انحراف از قانون مگه نباید مورد مجازات واقعا بشه؟
س.د76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین