پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۵۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ورود به ۲۷۰ محله برای بازآفرینی تکلیف شده است، گفت: طی ۱۰ سال باید ۲۷۰۰ محله بازآفرینی شود.

شعارسال:مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از افزایش سرمایه شرکت بازآفرینی شهری به ۱۰۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: طی ۱۰ سال باید ۲۷۰۰ محله بازآفرینی شود.

به نقل از روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، هوشنگ عشایری عملکرد در مجمع عمومی عادی این شرکت با بیان اینکه یکی از اتفاقات مهم و اثرگذار در سال گذشته، تغییر اساسنامه شرکت بود گفت: واقعیت امر این است که در گذشته فلسفه وجودی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به عنوان شرکت مادر تخصصی، صرفاً برای انجام فعالیت‌های تصدی‌گری وزارت مسکن و شهرسازی در بافت های فرسوده و سکونت‌گاههای غیررسمی بود که این امر یکسری عارضه در فعالیت این شرکت ایجاد کرد.

عشایری با بیان اینکه خوشبختانه امروزه محور و رویکرد اصلی شرکت بازآفرینی شهری ایران از تصدی‌گری به جریان سیاست‌گذاری، برنامه ریزی و راهبری تغییر پیدا کرده است، ادامه داد: امروزه شاهد پوست‌اندازی شکلی و ماهیتیِ شرکت بازآفرینی شهری ایران هستیم.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری ایران با اشاره به نتایج مثبت تصویب اساسنامه جدید این شرکت، اظهار داشت: امروزه نگاه مسئولان عالی رتبه کشور به جریان بازآفرینی تغییر پیدا کرده است. اگر در گذشته برای بیان برخی از سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران باید منتظر برگزاری جلسه با معاون رئیس جمهور می‌ماندیم، هم اکنون نه تنها شخص رئیس جمهور و معاونش نشست ماهانه و هفتگی با موضوع بازآفرینی برگزار می کنند، بلکه مقام معظم رهبری برای حل مسئله ساکنان بافت فرسوده، مطالبه گری دارند و این موضوع بیانگر این است که بازآفرینی شهری تبدیل به دغدغه نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.

عشایری در ادامه با اشاره به روند تغییر نام شرکت از مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به شرکت بازآفرینی شهری ایران، توضیح داد: در گذشته این تصور وجود داشت که فعالیت شرکت تنها فیزیکی و کالبدی است؛ واقعیت امر این است که در کنار وظایف کالبدی شرکت، توجه به حوزه فرهنگی و اجتماعی و نیز مشارکت عمومی و مردمی، یکی از جدی‌ترین موضوعات برنامه ملی بازآفرینی شهری ایران محسوب می شود.

وی افزود: یکی از اتفاقات خوبِ سال گذشته، افزایش سرمایه شرکت از حدود ۱۶۳ میلیارد تومان به ۱۰۰۰ میلیارد تومان است که در این رابطه اعضای مجمع، به ویژه همکاران در وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان برنامه و بودجه همکاری قابل توجهی کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ورود به ۲۷۰ محله برای بازآفرینی تکلیف شده است، گفت: طی ۱۰ سال باید ۲۷۰۰ محله بازآفرینی شود.

عشایری با بیان اینکه برنامه ملی بازآفرینی شهری در نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با ریاست روحانی، ۱۱ بهمن سال گذشته تصویب و ابلاغ شد، ادامه داد: آیین‌نامه اجرایی هم ۳۰ اردیبهشت ماه امسال به تصویب هیات دولت رسید.

عشایری با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی در خصوص بازآفرینی، مکاتباتی با سران سه قوه انجام داده است، بیان کرد: بر اساس نظر رئیس جمهور، اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری به این معنا است که دولت متوجه تبعات سنگین ناشی از زلزله‌، مشکلات ساکنان بافت‌های فرسوده و مردم کم توان و نسل جوان خانه اولی شده است.

وی گفت: از مجموع ۶۶ هزار هکتار جامعه هدف، ۳۳ هزار هکتار، مورد مطالعه قرار گرفت و برنامه بازآفرینی برای آن تهیه شد. سال گذشته در حوزه تهیه طرح‌ها و برنامه‌های بازآفرینی با مقیاس شهری و محله‌ای، ۲۰ پروژه با وسعت ۳۴ هزار هکتار تهیه شد.

به گفته دبیرستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، وجه تمایز برنامه ملی بازآفرینی شهری با سایر برنامه‌های پیشین در نوسازی بافت‌های فرسوده، توانمندسازی و ساماندهی سکونت‌گاههای غیررسمی، مشارکت مردم و ارتقای توانمندی‌های اقتصادی، ظرفیت‌سازی اجتماعی و نهادی آنان است.

عشایری در مورد آخرین محور تدوین برنامه ملی باز آفرینی شهری، بیان کرد: برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار در موضوع بهسازی، مقاوم‌سازی و نوسازی مسکن بر سپرده های مردم به عنوان پشتوانه اصلی تاکید دارد و در این رابطه، موضوع پرداخت یارانه از سوی دولت مطرح نیست.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، افزود: بر اساس برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار ، سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در محدوده و محلات هدف ساخته می شود و تاکنون بالغ بر ۱۲ هزار واحد مسکونی در اراضی متعلق به شرکت بازآفرینی شهری ایران تعریف شده است که تا پایان شهریور در اختیار توسعه‌گران قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه در اراضی شهرداری ها هم ۹ هزار واحد مسکونی ساخته می‌شود، گفت: بیشترین مشارکت در ساخت و سازها توسط مردم شکل گرفته به طوری که بخش اعظمی از ۶۰ هزار واحد مسکونی که تاکنون ساخته شده، با مشارکت مردم بوده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار19شهریور 97، کدخبر: 13970619000679،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین