پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۰۸۸۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۴
فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: هفته آینده شاهد الحاق یک ناوشکن جدید با نام «سهند» و با ظرفیت‌های بالاتر از جماران و توانایی حمل بالگرد‌های بزرگ و سامانه‌های موشکی و جنگنده‌های به‌روز شده به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش خواهیم بود.

شعارسال:فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: هفته آینده شاهد الحاق یک ناوشکن جدید با نام «سهند» و با ظرفیت‌های بالاتر از جماران و توانایی حمل بالگرد‌های بزرگ و سامانه‌های موشکی و جنگنده‌های به‌روز شده به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش خواهیم بود.

، امیر دریادار «حسین خانزادی» در نشست خبری که صبح امروز (چهارشنبه ۳۰ آبان) در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه هفتم آذر روز خلق حماسه و افتخار بزرگی برای مجموعه نیروهای مسلح و به ویژه ارتش با تاکید بر نیروی دریایی ارتش است، گفت: در هفتم آذر و در جریان عملیات مرواید، طومار دشمن بعثی در دریا طوری پیچیده شد که تا آخر جنگ، اثری از آنها در دریا مشاهده نشد.

فرمانده نداجا در ادامه گفت: در اوج تحریم‌ها و در زمان جنگ تحمیلی، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۶۰ دانشگاه علوم دریایی نوشهر را تاسیس کرد تا محلی برای تربیت نسل جدید نیروهای مورد نیاز نداجا باشد. بنده نیز به عنوان فارغ‌التحصیل دوره ششم این دانشگاه، سکان فرماندهی نیروی دریایی ارتش را در حال حاضر به دست گرفتم.

وی همچنین عنوان کرد: هفته آینده شاهد یک الحاق یک ناوشکن جدید با نام «سهند» و با ظرفیت‌های بالاتر از جماران و توانایی حمل بالگردهای بزرگ‌ و سامانه‌های موشکی و جنگنده‌های به‌روز شده به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش خواهیم بود. همچنین علاوه بر ناوشکن سهند، هفته آینده ما شاهد الحاق اولین زیردریایی کلاس متوسط و تماما ایرانی «فاتح» به ناوگان جنوب کشور خواهیم بود که با قابلیت‌های ویژه‌ خود، یک غافلگیری برای دشمنان جمهوری اسلامی ایران است.

فرمانده نداجا با بیان اینکه ما آنقدر قدرتمند هستیم که تحریم‌ها را دور نزنیم، ما تحریم‌ها را زیر پا می‌گذاریم، گفت: تحریم‌ها هیچ تاثیری بر سامانه‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی ارتش نخواهد داشت.

وی افزود: ما نه تنها توان ساخت تجهیزات در داخل‌ کشور را داریم بلکه توان تربیت نیروهای انسانی که باید از این تجهیزات استفاده کنند را نیز داریم.

وی با بیان اینکه ما در حوزه تعمیر و‌ اورهال خودکفا هستیم که بالاترین سطح آن مربوط به زیردریایی است، گفت: اولین اورهال روی زیردریایی طارق صورت‌گرفت و به نداجا الحاق شد و‌ اورهال زیردریایی نوح هم طی سال‌های آینده به پایان می‌رسد.

امیر خانزادی، نیروهای دریایی ارتش و‌ سپاه را ید واحده دانست و‌ گفت: هرچه پیش می‌رویم نیروهای دریایی ارتش و‌ سپاه با همکاری و هم‌افزایی مثال‌زدنی خود، امنیت آب‌های کشور را تامین می‌کنند. امروز امنیت بسیار کامل در خلیج فارس و‌ دریای عمان بر قرار است. همکاران من در نیروی دریایی سپاه عهده‌دار برقراری امنیت در خلیج فارس هستند و به خوبی این کار را انجام داده‌اند و حتی یک‌ مورد امنیتی هم در این منطقه نداشتیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سوال میزان پیرامون توسعه سواحل مکران، گفت: امروز این منطقه حرکت شتابانی را در مسیر پیشرفت طی می‌کند و‌ حضور نیروی دریایی ارتش و دولت با اجرای طرح‌های بلند و کوتاه مدت در این منطقه تاثیر‌گذار بوده است. تحریم‌‌ها هیچ‌ تاثیری بر روند‌ پیشرفت مکران نخواهد داشت. این حضور موجب افزایش بیش از پیش همگرایی مردم منطقه با نظام شده است.

وی در پایان با بیان اینکه روابط دوستانه ما با کشورهایی که حضورشان در منطقه شیطنت‌آمیز نبوده و‌ به دنبال گسترش تعاملات برای توسعه منطقه باشند برقرار است، عنوان کرد: ما در دریای عمان و دریای خزر‌ کاملا مستقل امنیت را تامین می‌کنیم. اگر حضور دیگران بخواهد امنیت منطقه را به خطر بیاندازد نیازی به حضور آنان نیست.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار30آبان 97، کدخبر: 469339، www.mizanonline.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۱
0
0
م.م77
هر روز داریم این همه پیشرفت میکنیم در زمینه های نظامی
یعنی تولید وسایل پیشرفته ی نظامی از تولید یه ماشین با کیفیت سخت تره ؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۱
0
0
ع.ق74
این صنایع نظامی باید الگویی برای اداره صنعت کشور خصوصا صنعت خودرو باشه
روز به روز درحال پیشرفت و همگام با علم روز دنیا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین