پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۴۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۶
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران گفت: ورود قلیان به پارک‌ها ممنوع است و به افراد تذکر می دهیم.

شعارسال: سامانه «فارس من» با هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد.

شهروندان خواستار رسیدگی به موضوع ممنوعیت استعمال قلیان در پارک ها و بوستان ها شدند.

هموطنان عنوان کردن «در خیلی از خانواده ها فرد سیگاری و اهل دخانیات وجود ندارد، اما متاسفانه بسیار دیده می شود که افرادی در مکان های تفریحی و عمومی مثل بوستان ها و پارک ها به همراه خود قلیان آورده و فضای آن جا را به هم می ریزند و باعث می شوند که فرزندان افرادی که اهل دخانیات نیسند هم این صحنه ها را دیده و بعضا به دنبال آن بروند. لطفا این طرح رو حمایت کنید تا به گوش مسئولین برسد»

علی‌محمد مختاری مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در این باره ، گفت: ورود قلیان به پارک‌ها ممنوع است.

وی با بیان اینکه در ورودی تمامی پارک‌ها در این باره تابلویی نصب شده است، گفت: نباید در محدوده پارک‌ها کسی از قلیان استفاده کند، کار درستی نیست.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه به افرادی که این کار را انجام می‌دهند تذکر می‌دهیم، گفت: چرا که این امر باعث ایجاد مزاحمت برای سایرین می‌شود.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته خبرگزاری فارس،تاریخ انتشار:14 آذر 97، کدخبر: 13970914000188،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین