پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۸۵۷۵
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
آب منطقه‌ای استان مرکزی روز یکشنبه با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌های این استان هشدار داد. در بخشی از این اطلاعیه ذکر شده است: از هم استانی‌ها به خصوص ساکنان حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها درخواست می‌شود ضمن آمادگی کامل از هرگونه اتراق و نزدیک شدن به سدها، بند‌های خاکی، رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه موانع عبور سیلاب، موضوع را در اسرع وقت به اطلاع مسئولان منطقه برسانند.

شعار سال: آب منطقه‌ای استان مرکزی روز یکشنبه با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌های این استان هشدار داد.

در این اطلاعیه آمده است: در پی بارش رحمت الهی در سطح استان و سیلابی شدن رودخانه‌ها، مسیل‌ها، سرریز شدن سد‌ها و بند‌ها طی چند روز اخیر، به لطف خدا با وجود سیلابی بودن استان، با اطلاع رسانی وشناسایی به موقع نقاط حادثه خیز، اقدامات و تمهیدات پیشگیرانه توسط دستگاه‌های اجرایی استان، برای مدیریت مناسب سیلاب، حادثه‌ای در سطح استان ناشی از وقوع سیلاب رخ نداده است.

در ادامه این اطلاعیه عنوان شده است: باعنایت به پیش بینی بارش‌های شدید در روز‌های آینده و از طرفی جاری بودن رودخانه‌ها و سرریزسد ها‌ی استان، احتمال طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها در اثر سیلاب وجود دارد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه ذکر شده است: از هم استانی‌ها به خصوص ساکنان حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها درخواست می‌شود ضمن آمادگی کامل از هرگونه اتراق و نزدیک شدن به سدها، بند‌های خاکی، رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه موانع عبور سیلاب، موضوع را در اسرع وقت به اطلاع مسئولان منطقه برسانند.

بیش از ۳۰۰ سد، بند خاکی و آب بند در استان مرکزی وجود دارد.

سامانه بارشی کم فشار که روز یکشنبه وارد استان مرکزی شده در دو روز فعالیت در این خطه به ویژه نوار غربی و جنوبی تا ۱۰۰ میلی متر بارش دارد.

حجم بارش‌ها در روز‌های یکشنبه و دوشنبه در کلانشهر اراک بین ۴۰ تا ۷۰ میلیمتر پیش بینی شده است.

دمای فعلی هوای اراک ۶ درجه بالای صفر است و در ۲۴ ساعت اخیر بیشینه و کمینه هوای این کلانشهر به ترتیب ۱۶ و ۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری انتخاب تاریخ انتشار 11فروردین 98، کد خبر: 467919، www.entekhab.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین