پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۸۳۰۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
برگزاری امتحانات حضوری برخی از پایه‌های تحصیلی در شرایط کرونایی، علاوه بر دغدغه موفقیت تحصیلی موجب نگرانی خانواده‌ها در حفظ سلامتی فرزندانشان شده است.
شعار سال: در این روز‌ها که فصل بهار آخرین روزهایش را سپری می‌کند، دانش‌آموزان قزوینی سال تحصیلی و روز‌های امتحانی متفاوتی را تجربه می‌کنند.

روز‌هایی که ویروس منحوس کرونا موجب شد هیاهوی دانش‌آموزان در مدارس کمتر به گوش برسد و فضای مجازی جایگزین دورهمی دوستان و درس خواندن در مدرسه باشد.

چند ماهی از جدال این ویروس منحوس با مردم می‌گذرد و کلاس‌های درس تعطیل شده است. امتحانات یا به‌صورت مجازی یا به‌صورت حضوری برگزار می‌شود و دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم برای امتحان نهایی مجبورند در این روز‌ها که آمار مبتلایان به کرونا رو به افزایش است، برای شرکت در امتحان در مدارس حضور یابند. شرایط موجود، میان خانواده‌ها و دانش‌آموزان البته نگرانی‌هایی را برای آن‌ها به وجود آورده است.

آقای رحیمی که فرزندش در پایه دوازدهم تحصیل می‌کند به خبرنگار تسنیم در قزوین می‌گوید: شرایط موجود و شیوع مجدد ویروس کرونا در قزوین موجب شده که بیشتر از گذشته علاوه بر نگرانی تحصیلی، نگران سلامتی فرزندان‌مان باشیم.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی، سلامت جامعه و فرد را تضمین می‌کند

وی بیان می‌کند: پسرم بزرگ شده و برای خودش مردی است، اما برای حفظ سلامتی‌اش مجبورم خودم او را به مدرسه برسانم تا از وسایل حمل‌ونقل عمومی که خطرآفرین است استفاده نکند؛ بعضی از دانش‌آموزان حتی با این شرایط کرونا را جدی نگرفته و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

رحیمی یادآور می‌شود: سلامتی انسان موضوعی نیست که بتوان به‌راحتی با موضوعات دیگر آن را جایگزین کرد، لازم است در این شرایط همه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پایبند باشند تا هم بتوان سلامت جامعه و هم سلامت فرد را رقم زد.

وی اذعان می‌کند: زندگی در جامعه و عدم توجه به سلامتی افراد مانند زندگی در یک کشتی است که اگر یک گوشه‌ای از کشتی توسط یکی از سرنشینان کشتی سوراخ شود، تمام سرنشینان کشتی را غرق خواهد کرد.

برخی افراد هنوز ویروس کرونا را جدی نگرفتند!

فاطمه ربیعی، مادر دختر پایه نهمی است که تأکید ویژه‌ای به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به سلامت بهداشت فردی دارد.

وی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قزوین عنوان می‌کند: هوا حسابی گرم شده و استفاده از ماسک و دستکش برای‌مان خسته‌کننده است، از سوی دیگر ماندن فرزندان‌مان در خانه هم آن‌ها را افسرده می‌کند.

وی اضافه می‌کند: شیوع ویروس کرونا، ما را مجبور به قرنطینه خانگی کرده و این قرنطینه انگار بر روند تحصیل فرزندان نیز اثرگذار بوده و رغبت آن‌ها را نسبت به درس خواندن کمتر کرده است.

ربیعی خاطرنشان می‌شود: تعطیلی مدارس در این مدت از سوی دیگر نگرانی ما را برای تحصیل فرزندان، دوچندان کرده است؛ در مدت چند ماهی که مدارس تعطیل بود، دروس دانش‌آموزان به‌صورت جدی دنبال نمی‌شد.

وی اضافه می‌کند: هرچند دخترم حسابی حواسش به تحصیلش است و با علاقه آن را دنبال می‌کند، اما این شرایط موجب شده که نگرانی‌ام را برای قبولی فرزندم بیشتر کند.

یکی از دانش‌آموزان قزوینی پایه دوازدهم نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قزوین ابراز می‌کند: استرس امتحان از یک سو و شیوع ویروس کرونا از سوی دیگر، نگرانی ما را برای سال جاری افزایش داده است.

وی عنوان می‌کند: از روزی که در مدرسه برای امتحانات حضور یافتم، شخصاً از ماسک استفاده می‌کنم و این در حالی است که برخی از هم‌کلاسی‌ها توجهی به این ویروس ندارند و هنوز آن را جدی نگرفتند.

محدثه فردآقابابایی تصریح می‌کند: به‌محض ورود دانش‌آموزان به مدرسه، تقریباً ضدعفونی و گندزدایی صورت می‌گیرد، اما گاهی خیلی از هم‌کلاسی‌ها بدون ماسک سر جلسه امتحان حضور می‌یابند و این برای ما جای نگرانی دارد.

وی یادآور می‌شود: گاهی به‌اندازه‌ای ضدعفونی در مدرسه انجام می‌شود که استنشاق این مواد اذیت‌مان می‌کند، اما اگر دانش‌آموزی بهداشت فردی را در نظر بگیرد، مسلماً نیازی به حساسیت بیشتر نخواهد بود.

به گزارش تسنیم، به‌نظر می‌رسد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط موجود نیازمند مشارکت و همدلی همگانی است تا بتوان این ویروس منحوس را شکست داد.

حسنعلی اصغری،  مدیرکل آموزش و پرورش قزوین در این خصوص در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار می‌کند: نگرانی و حساسیت خانواده‌ها نسبت به سلامتی دانش‌آموزان طبیعی است و ما در آموزش و پرورش، تمام پروتکل‌های بهداشتی عنوان‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی را در مدارس رعایت می‌کنیم و طرح فاصله‌گذاری در آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

دانش‌آموزان به‌صورت روزانه غربالگری می‌شوند

وی ادامه می‌دهد: براساس طرح‌های در نظر گرفته‌شده در آموزش و پرورش، صندلی دانش‌آموزان در فاصله دومتری از هم قرار دارد و غربالگری از دانش‌آموزان به‌شکل روزانه صورت می‌گیرد و در صورت مشکوک‌بودن دانش‌آموزی، در اتاق جداگانه‌ای از وی آزمون گرفته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین اضافه می‌کند: تمام پروتکل‌های بهداشتی به‌ویژه ضدعفونی کردن و گندزدایی از محیط مدرسه برای برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در نظر گرفته شده و امیدواریم دانش‌آموزان نیز با رعایت نکات و ضوابط اعلام‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی در امتحانات حضور پیدا کنند.

اصغری یادآور می‌شود: حفظ سلامت فردی و رعایت بهداشت فردی باید مورد توجه افراد جامعه قرار بگیرد تا بتوان در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کرونا را شکست داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شیوع ویروس کرونا امروز گویا فرصتی است تا انسان از این تهدید به‌عنوان فرصت استفاده و به سلامت خود بیشتر توجه کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، انتشار:۱ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۲۸۹۰۳۵، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
0
مدارس ما بخصوص دولتی ها اساسا امکانات کافی ندارن برای موضوعات بهداشتی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین