پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۸۲
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره برداری بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور گفت: اکنون ۱۱۰ پروژه توسط صندوق احیاء، معرفی و در حال جذب سرمایه‌گذار است که پس از تعیین کاربری به سرمایه‌گذار برای مرمت و بهره‌برداری واگذار می‌شود.

شعار سال: به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان،محمدرضا پوینده در دیدار با استاندار گلستان اظهار داشت: اساسنامه این صندوق به تاریخ 24/6/1384 به تائید شورای نگهبان رسیده و از آن زمانی که آغاز به کار کرده شاهد رشد خوبی در مورد احیای بناهای تاریخی نبودیم.

وی افزود: خوشبختانه در دولت یازدهم و با حمایت‌های خوبی که از صندوق صورت گرفته از سال گذشته تاکنون برای احیای بناهای تاریخی توسط صندوق احیا ما شاهد رشد 10 برابر نسبت به سال‌های گذشته بودیم.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌برداری بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور درباره احیای بناهای تاریخی یادآور شد: اکنون 110 پروژه توسط صندوق احیاء، معرفی و در حال جذب سرمایه‌گذار است که پس از تعیین کاربری به سرمایه‌گذار برای مرمت و بهره‌برداری واگذار می‌شود.

پوینده درباره بنای تاریخی مجموعه باقری‌های شهرستان گرگان گفت: این مجموعه نخستین مجموعه تاریخی استان گلستان است که توسط این صندوق و با حمایت‌های خوب میراث فرهنگی استان گلستان مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت و در حال حاضر هم بخشی از آن با تغییر کاربری به بازارچه صنایع دستی استان اختصاص و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی درباره بقیه بناهای تاریخی استان که توسط صندوق مورد مرمت و احیاء قرار می‌گیرد، افزود: این پروژه‌ها در غالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شوند و اولویت نخست صندوق استفاده از توان سرمایه گذار بخش خصوصی استان است که مورد حمایت صندوق قرار می‌گیرد و اولویت بعدی صندوق استفاده از سرمایه گذار غیر بومی است.

استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: موضوع احیاء دیوار دفاعی گرگان یکی از مسایل مهمی بود که به صورت ویژه با روحانی رئیس جمهوری مطرح کردم.

حسن صادقلو با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی استان گلستان افزود: مساله واگذاری بناهای تاریخی بسیار مهم است و باید کاربری متناسب با بنای تاریخی که هویت آن اثر را از بین نبرد تعریف شود.

استاندارگلستان همچنین با تاکید بر حفظ و حراست از بناهای تاریخی استان افزود: تخریب یک بنای تاریخی برابر است با نابودی یک هویت و از این رو باید حفاظت از آثار تاریخی از اولویت های اصلی و مورد حمایت باشد.

وی با معرفی دیوار دفاعی گرگان، شهر تاریخی جرجان، پادگان روس ها و برخی دیگر از جاذبه های تاریخی شاخص استان گفت: اگر صندوق حفظ و احیاء بتواند هر کدام از این آثار تاریخی شاخص استان را احیا کند، به خصوص دیوار دفاعی گرگان، تحولی عظیم در حوزه جذب گردشگر و توریسم در استان ایجاد می‌شود.

وی با حمایت از اقدامات خوب صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی کشور اعلام کرد: استانداری گلستان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمادگی خود را برای معرفی بناهای تاریخی و قابل واگذار به صندوق اعلام می‌کند تا با حفظ، حراست و احیای بناهای تاریخی شاهد تحولی عظیم در حوزه صنعت گردشگری استان باشیم.

ابراهیم کریمی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان هم در این جلسه افزود: استان گلستان دارای 2 بافت قدیمی که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است و بافت تاریخی گرگان و بافت تاریخی گمیشان هر 2 به شدت در معرض خطر تخریب قرار دارند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 230 بنای تاریخی در معرض خطر در استان وجود دارد که نیاز اولیه همه آن‌ها رفع خطر است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تصریح کرد: این اداره کل امادگی دارد تا با هماهنگی صندوق حفظ و احیا نبست به معرفی بناهای تاریخی قابل واگذار به بخش خصوصی برای مرمت و تعیین کاربری قرار بدهد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 25 شهریور 95 ، کد مطلب: 1187216: www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین