پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۱۴۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳
بخشی از ساحل این شهرستان به لکه‌های نفتی آلوده شده است.
شعارسال: رئیس اداره حفاظت محیط زیست دیلم در استان بوشهر گفت: بخشی از ساحل این شهرستان به لکه‌های نفتی آلوده شده است.
 
عبدالرسول خالق پناه گفت: بر اساس بازرسی‌های انجام شده است، لکه‌های نفتی که روز‌های گذشته در ساحل شهرستان گناوه دیده شده بود اکنون گسترش یافته و بر اثر مد دریا به خشکی به این منطقه رسیده و به صورت تخمیر شده روی حاشیه سواحل چسبیده است.

وی گفت: منشا این آلودگی مشخص نیست، اما بر اساس گمانه‌زنی‌های اولیه احتمال دارد نشتی از سکو‌های نفتی واقع در خلیج فارس باشد.

رئیس حفاظت محیط زیست دیلم اظهار داشت: در این ارتباط پایش و بررسی برای شناسایی دقیق دامنه آلودگی و منبع آلوده‌کننده در آب‌های ساحلی استحفاظی این شهرستان در دست اقدام است.

وی بیان کرد: این اداره از لکه‌های نفتی نمونه‌برداری انجام داده که به مرکز استان بوشهر ارسال خواهد شد.

بخش وسیعی از ساحل بندر گناوه از ابتدای هفته جاری به مواد نفتی آلوده شد که محیط زیست و اکیپ اعزامی کارشناسان گروه مبارزه با آلودگی محیط زیست دریایی اداره ایمنی و حفاظت اداره کل بندر و دریانوردی استان بوشهر در حال پایش محدوده و نوع آلودگی لکه‌های نفتی ایجاد شده هستند.

شهرستان دیلم در منتهی‌الیه شمالی استان بوشهر واقع شده و ساحل آن از نقاط گردشگرپذیر جنوب کشور است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از مانا، تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۸۷۲۷۵، www. mana.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
پول نفت به اين بوشهري هاي عزيز نميرسه اما ضرر هاش و كثيفي ساحل هاش كرور كرور!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین