پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۴۱۴۳۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
رئیس اداره محیط زیست اسلامشهر درباره علت مخالف با اجرای این پروژه گفت: در این طرح 150 درخت قطع شده بود و مجریان طرح تصمیم داشتند همه پنج هزار درخت این مسیر را قطع کنند اما ما وارد شدیم و پروژه را متوقف کردیم.

شعار سال: زمانی که عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در شهرستان بهارستان خبر افتتاح کمربندی اسلامشهر ـ رباط کریم را اعلام کرد، مردم بهارستان امیدوار شدند که بعد از سالها تحمل رنج ترافیک، بلاخره از سوی مسئولین کشور درمانی اندیشیده شده است.
جاده ای که قرار بود با طول ۳۰کیلومتر و عرض ۲۵ متر از حجم بالای ترافیک در شهرستان های اسلامشهر، رباط کریم و بهارستان، بکاهد و موجب کاهش زمان سفر شهروندان این منطقه شود.
انجام این پروژه به قدری مهم و گسترده بود که تبدیل به بزرگترین وعده رئیس جمهور در سفر استانی وی به شهرستان های اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم تبدیل گشت و برای هر چه سریع تر به ثمر نشستن آن بودجه ای بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
ولی پروژه ای که قرار بود در عرض سه سال به پایان برسد اخیرا با ورود اداره محیط زیست اسلامشهر، مدتی است متوقف شده است.
رضا شایسته، رئیس اداره محیط زیست اسلامشهر درباره علت مخالف این اداره با اجرای پروژه کمربندی اسلامشهر ـ رباط کریم، گفته است: پروژه ملی کمربندی رباط کریم- اسلامشهر در قسمت جنوبی واوان در حال انجام بود و ما دیدیم درخت های جاده درختی که تنها قسمت فضای سبز بخش جنوبی اسلامشهر است در حال قطع شدن است و در نتیجه به این کار ورود پیدا کردیم.
وی اضافه کرده است: در این طرح ۱۵۰ درخت قطع شده بود و مجریان طرح تصمیم داشتند همه درختان این مسیر را که نزدیک به پنج هزار درخت است را قطع کنند اما ما وارد شدیم و پروژه را متوقف کردیم چراکه باید فضای سبز حفظ شود.
شایسته در ادامه از پیشنهادهای ارائه شده برای بازگشت این پروژه به مسیر اصلی هم سخن گفته و تصریح کرده است: ما در این خصوص طرحی دادیم که درختان بین لاین تندرو و کندرو قرار بگیرند. قرار شده است مجریان این طرح اصلاحیه بدهند و ما نیز طرح پیشنهادی خودمان را ارائه کردیم.
وی همچنین از برخی اقدامات برای مهیا شدن زمینه قطع این همه درخت هم پرده برداشته و بیان داشته : جالب است بدانید شیطنت هایی هم در داخل شهرستان شده بود و درختان قسمت هایی که قطع شده بود را پلاک نزده بودند و آن نقاطی که قطع نمی شد را پلاک زده بودند که با پیگیری های صورت گرفته همه درختان پلاک دار شدند.
رئیس اداره محیط زیست اسلامشهر همچنین در پایان گفته است: هرچند در این موضوع به خصوص اداره محیط زیست وظیفه خود را به خوبی انجام داده و شاید بتوان مشکل اصلی را در طراحان اولیه این پروژه جستوجو کرد، اما ادامه این روند در سایر پروژه ها هم برای آینده نگران کننده است.
اینک ضمن عرض خسته نباشید فراوان به طراحان این پروژه ملی جای دارد از آنها بپرسیم که شما در هنگام طراحی پروژه کمربندی اسلامشهر ـ رباط کریم به کجا نگاه می کردید که پنج هزار درخت موجود در وسط این طرح را ندید؟
و در ادامه بایستی منتظر ماند و دید که آیا این پروژه می تواند از پیچ اداره محیط زیست اسلامشهر به سلامت عبور کند یا اینکه به جای درمان مضلات منطقه، خودش تبدیل به معضل دیگری می گردد؟

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، تاریخ انتشار 22 اردیبهشت 95، کد مطلب: 36677: www.baharestaneh

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین