پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۷۷۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴
دبیر فن‌بازار ایران گفت: ۲۴ دانشگاه و پارک علم و فناوری ۱۰۰ هزار دلار معامله فناوری در بازه زمانی یک سال ثبت کردند.

شعارسال: مجید متقی‌طلب در اختتامیه هفدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار با بیان اینکه مراکز پژوهشی و دستگاه های اجرایی باید با یکدیگر ارتباط نزدیک داشته باشند تا اهداف فن بازارها محقق شود، اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه با حضور 34 پارک علم و فناوری، 19 پژوهشگاه، 78 دانشگاه دولتی، 34 واحد دانشگاه آزاد، 11 شرکت خارجی و 29 کارگزار فناوری برگزار شد.

رییس پارک علم و فناوری گیلان از انعقاد 31 تفاهم‌نامه در اختتامیه این نمایشگاه خبر داد و ابراز کرد: این تفاهم‌نامه‌ها میان پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، پژوهشگاه‌ها با بخش خصوصی به امضا می‌رسد.

وی همچنین در ارتباط با معاملات صورت گرفته فناوری طی یک سال اخیر منتهی به آذر (ماه جاری) گفت: 24 دانشگاه و پارک علم و فناوری 218 میلیارد تومان یا به عبارتی 100 هزار دلار معامله فناوری در این بازه زمانی داشته اند.

دبیر فن‌بازار ایران از امضای 8 تفاهم‌نامه داخلی و خارجی میان مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی و تولیدی کشور در طول برگزاری این نمایشگاه پرده برداشت و ابراز کرد: در ارتباط با 31 تفاهم گفته شده باید یادآور شوم که 21 قرارداد در زمینه فروش و تولید محصولات فناوری با مبلغ بالغ بر 51 هزار و 200 میلیارد تومان، پنج قرارداد انتقال فناوری با حجم 2840 میلیارد تومان و 5 تفاهم‌نامه در زمینه پیمان مشارکت به مبلغ 22 هزار و 700 میلیارد تومان بود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار خبر 28 آذر 1395، کدمطلب: 1271137 ،www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین