پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۹۵۴۰
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۶
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه متاسفانه فرار میالیاتی در کشور زیاد است و بطوریکه تریلیاردرها مالیات نمی دهند، گفت: مالیات های سنگین به ورشکستگی تولیدکنندگان انجامیده است.

شعار سالحجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان د مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرار مالیاتی در کشور گفت: در زمینه فرار مالیاتی هیچ خلاء قانونی در کشور وجود ندارد و مسئولین اجرایی باید قانون را دقیق و درست اجرا کنند.

وی افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس قانون مالیات تکلیفی را اصلاح کرده و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز در دستور کار کمیسیون قرار دارد که باید در صحن مجلس مطرح و مصوب شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: مشکلات موجود در زمینه مالیاتها و فرار مالیاتی به مسئولین اجرایی و نحوه اجرای قانون برمی گردد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی با اشاره به ضرورت اخذ مالیات افزود: با توجه به اینکه ذخایر نفتی کشورروزی به اتمام می رسد، اداره امور کشور باید با اخذ مالیات، صادرات غیر نفتی و درآمدهای گمرگی باشد، اما اخذ مالیات نباید به شیوه ای باشد که به نابودی تولید و اشتغالبیانجامد.

وی با انتقاد از شیوه اخد مالیات در کشور گفت: ما می بینیم که تریلیادرها در کشور مالیات نمی دهند و فقط اقشار کم درآمد مالیات پرداخت می کنند.

چهره اقتصادی مجلس با اشاره به سیاست کاهش وابستگی بودجه دولت به درآمد نفتی گفت: با توجه به این سیاست، دولت به دنبال این است تا با افزایش مالیات، وابستگ بودجه به نفترا کم کند که این خود به باعث فشار مضاعف به تولید کنندگان، کارخانه داران، کارگاههای تولیدی و اقشار مستضعف می شود.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی تصریح کرد: فشار مضاعف به تولید کنندگان و کارخانه داران باعث تعدیل نیرو، تعطیلی کارخانه ها و اخراج نیروها می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر از تولیدکنندگان 9 درصد مالیات ارزش افزوده می گیرند و علاوه بر آن، آنها مالیات تکلیفی هم می پردازند. از طرف دیگر هزینه های آب،برق و گازهم افزایش یافته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: دولت پس از اجرای هدفمندی یارانهها، یارانهتولید را اختصاص نداد و همه این موارد باعث افزایش فشار به تولید کنندگان شده است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی افزود: علاوه بر هزینه های سنگین مالیات، جریمه های مالیاتی، سودهای بانکی و واردات بی رویه هم به این مشکلات افزوده می شود که همه آنها باعث تعطیلی کارخانه ها و کارگاههای تولیدی می شود.

وی تاکید کرد: دولت باید با دادن مشوق ها به تولیدکنندگان کمک کند نه اینکه با گرفتن مالیاتهای سنگین و فشارهای مالیاتی، باعث تعطلی کارخانه ها شود.

چهره اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید بطور جدی با فرار مالیاتی مقابله و از فشار مضاعف به تولیدکنندگان بکاهد، گفت: اگر شوه فعلی اخذ مالیات ادامه یابد، هر روز بر مشکلات تولیدکنندگان افزوده می شود و باید شاهدبیکاری نیروهای ماهر و جوان باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی تصریح کرد: در حوزه انتخابیه اینجانب یک شهرک صنعی وجود دارد که 12 هزار نیرو در آنجا مشغول بکار بودند اما از پنج سال پیش به دلیل بروز مشکلاتی از جمله مالیات به تعدیل نیرو پرداختند که هفت هزار نیرو تعدیل شدند و الان این شهرک حدود پنج هزار نیرو دارد.

وی گفت: تعدادی از این شرکت ها کلا تعطیل و برخی با 30 تا 50 درصد ظرفیت در حال کار کردن هستند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری افکار نیوز ، تاریخ انتشار 19 شهریور 96، کدمطلب:۶۵۸۲۶۲، www.afkarnews.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین